Σέφιλντ – Γουέστ Χαμ 2-2: Ισοπαλία (χ)άρις στον ΜακΜπέρνι (highlights)

Ο ΜακΜπέρνι στο 90'+11' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε ελπίδα στο όνειρο της Σέφιλντ, στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην Premier League.

Στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Premier League, η Σέφιλντ υποδέχτηκε στο Bramall Lane τη Γούεστ Χαμ (21/1, 16:00) με σκοπό τη νίκη που θα της δώσει μια έξτρα ώθηση στη μάχη που δίνει για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στο 28′ λεπτό ο Κορνέτ είδε τη μπάλα να του στρώνεται μετά το σουτ που επιχείρησε ο Ντάνι Ίνγκς και κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Σέφιλντ κι εκτέλεσε τον Φοντέριγχαμ για να γράψει το 0-1. Η Γουέστ Χαμ ωστόσο δεν έδειχνε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Σέφιλντ να φτάνει με περίσσεια άνεση στην αντίπαλη περιοχή. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις ο Μπεν Μπρέρετον εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των αμυντικών των «σφυριών» να απομακρύνουν και με ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Αρεολά για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Στην επανάληψη οι ένταση του παιχνιδιού μπορεί να αυξήθηκε αλλά οι μεγάλες ευκαιρίες μειώθηκαν δραματικά. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των γηπεδούχων βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση ωστόσο το τελείωμα του ήταν απογοητευτικό. Από την άλλη ο Γουόρντ-Πράουζ δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα βάζοντας προσωρινά τη Γουέστ Χαμ σε θέση οδηγού.

Ο ΜακΜπέρνι όμως που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με πέναλτι στο 90‘+11′ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, με τον Μπρούστερ να δέχεται απευθείας κόκκινη 11′ λεπτά αφού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή για τους γηπεδούχους ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Τσουφάλ αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε 4 λεπτά.

Συνθέσεις:

Σέφιλντ: (Γουάιλντερ) Φοντέριγχαμ, Αχμέχοτζιτς, Ρόμπινσον, Τράστι (Νόρινγκτον-Ντέιβις 82′), Μπογκλ, Μακατί, Σόουζα (Νόργουντ, 88′), Χάμερ, Μπεν Μπρέρετον (‘Αρτσερ, 66′), Μπρουκς (Μπρούστερ, 82′), Οσούλα (ΜακΜπέρνι, 46’)

Γούεστ Χαμ: (Μόγιες) Αρεολά (Φαμπιάνσκι, 90’+ 11′), Μαυροπάνος, Ζουμά, Έμερσον, Τσούφαλ, Φορνάλς, Σούτσεκ, Γουόρντ-Πράουζ, Κορνέτ (Τζόνσον, 69′), Μπόουεν, Ίνγκς (Μουμπαμά, 90+6′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.