Άρσεναλ: Διάψευση της Χετάφε για Μπόρχα Μαγιοράλ

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η Άρσεναλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μπόρχα Μαγιοράλ.

Η Χετάφε διέψευσε αυτές τις αναφορές, αν και ο Μικέλ Αρτέτα «καίγεται» πραγματικά για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς για άλλη μία φορά στην ήττα από τη Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, ήταν φανερή η έλλειψη ενός επιθετικού, ικανού να τελειώνει τις φάσεις.
Η ήττα λοιπόν υπογράμμισε περαιτέρω την ανάγκη για την Άρσεναλ να προσπαθήσει να αποκτήσει έναν αποδεδειγμένο σκόρερ και υπήρξαν δεσμοί με τη Χετάφε και τον πρώην επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπόρχα Μαγιοράλ.

Παρά τις αναφορές κατά τη διάρκεια της Τετάρτης ότι οι «κανονιέρηδες» έκαναν μια προσφορά για τον Ισπανό επιθετικό που απορρίφθηκε, η ισπανική πλευρά επιμένει ότι δεν υπήρξε καμία προσέγγιση.
Ο Μπόρχα Μαγιοράλ έχει πετύχει 12 γκολ στη La Liga αυτή τη σεζόν και μετράει συνολικά 102 γκολ σε 309 αγώνες σε όλη την καριέρα του και οι οπαδοί της Άρσεναλ είχαν αρχίσει να ενθουσιάζονται με την προοπτική να προσθέσουν έναν τόσο ικανό σκόρερ στην ομάδα τους. Αυτό που είναι σαφές όμως είναι ότι η Άρσεναλ χρειάζεται έναν επιθετικό στην προσπάθεια της να κερδίσει τον πρώτο τίτλο της στην Premier League εδώ και 20 χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.