Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λούτον 2-3: Τεράστιο διπλό με δύο αυτογκόλ! (highlights)

Η Λούτον έφυγε με το διπλό από το Μπράμαλ Λέιν με ανατροπή στην ανατροπή και "βύθισε" περισσότερο την Σέφιλντ που πλέον βλέπει ορατό το φάσμα του υποβιβασμού.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που καίγονταν για βαθμούς καθώς ήταν κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λούτον κατάφερε να πάρει ένα τεράστιο διπλό που αυξάνει τις ελπίδες παραμονής της καθώς έκανε το back to back μετά και τη νίκη επί της Νιούκαστλ.

Στο ματς η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε με τον Ντάουτι στο 17ο λεπτό. Η Σέφιλντ του Κρισ Γουάιλντερ δούλεψε πολύ το ματς και κατάφερε με πολύ κόπο να φτάσει στην ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε με τον Μακμπέρνι στο 61ο λεπτό και εν συνεχεία πήρε το προβάδισμα με τον Αχμέντχοτζιτς στο 69ο.

Κι ενώ είχε το μομέντουμ, η Λούτον βγήκε μπροστά και κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση ξανά υπέρ της με δύο αυτογκόλ των “λεπίδων” μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Μοιραίοι για τους γηπεδούχους οι Ρόμπινσον στο 77′ και Σλιμάνι στο 82′. Η Λούτον διαχειρίστηκε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης και έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το ιστορικό γήπεδο της Σέφιλντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.