Φούλαμ-Μπέρνλι 0-2: Νίκη ελπίδας! (highlights)

Μεγάλο διπλό της Μπέρνλι στο Λονδίνο με γκολάρες από Οντομπέρ και Μπέργκε απέναντι σε μια αγνώριστη Φούλαμ. Πρώτη γυναίκα διαιτητής η Ρεμπέκα Γουέλς.

Η Μπέρνλι μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν κατάφερε στο δικό της δεκάλεπτο να απειλήσει τον Λένο. Η Φούλαμ προϊόντος του χρόνου πήρε τον έλεγχο και άρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις, αλλά βρήκε απέναντί της έναν εξαιρετικό Τράφορντ που δεν άφησε τίποτα να πάει μέσα σε αρκετές περιπτώσεις με δράστες τους Γουίλσον, Παλίνια και Αγουόμπι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια τελείως διαφορετική ιστορία, καθώς η Μπέρνλι άνοιξε το σκορ με υπέροχο γκολ του Οντομπέρ ο οποίος έπαιξε το 1-2 με τον Φόστερ και εκτέλεσε άψογα τον Λένο έξω από την περιοχή. Η Φούλαμ με τη μπάλα στα πόδια ήταν τελείως ακίνδυνη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η Μπέρλνί πιο συγκνετρωμένη πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπέργκε στο 66′, γκολ που “πάγωσε” τον Μάρκο Σίλβα και τους παίκτες του οι οποίοι δε μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δείξουν ότι μπορούν να επανέλθουν. Έτσι το τελικό 0-2 προκάλεσε έκπληξη, έδωσε ώθηση στην Μπέρνλι και έβαλε σε σκέψεις την Φούλαμ που ηττάται για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Στο ματς αυτό γράφτηκε ιστορία καθώς η Ρεμπέκα Γουέλς έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στην ιστορία της Premier League και τα πήγε περίφημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.