Ντέιβιντ Μόγες: «Ο κατάλληλος για τη θέση του σέντερ φορ…»

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγες, στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα με τη Φράιμπουργκ, άνοιξε τα χαρτιά του σε ότι αφορά τη θέση του κεντρικού επιθετικού που απασχολεί ιδιαίτερα την ομάδα, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Τζαμαϊκανού Αντόνιο.

Ο προπονητής των Λονδρέζων δήλωσε έτοιμος να καθιερώσει τον Τζάροντ Μπόουεν ως σέντερ φορ για το υπόλοιπο της σεζόν. Τον είχαμε συνηθίσει ως εξτρέμ τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Μόγες τον μετακίνησε στη θέση του κεντρικού επιθετικού, στη θέση του τραυματία Αντόνιο και είναι ο πρώτος σκόρερ της Γουέστ Χαμ αυτή τη σεζόν με 10 γκολ.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός πρόκειται να ξεκινήσει σε αυτή τη θέση και απέναντι στη Φράιμπουργκ στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη. «Το βλέπω ως επιλογή για το μέλλον», είπε ο Μόγες για τον Μπόουεν που παίζει ως νούμερο 9 όλη τη σεζόν. «Ήταν δύσκολο για πολλούς συλλόγους να αγοράσουν σέντερ φορ στη σωστή τιμή και δεν υπάρχουν πολλοί στην αγορά. «Πιστεύω ότι ο Τζάροντ (Μπόουεν) τα κατάφερε πολύ καλά. Έχει σκοράρει και έχει παίξει πολύ καλά μπροστά. Υπάρχει λίγη ευελιξία με τον Μπόουεν αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι, όπως παίζουν οι παίκτες της ευρείας κλίμακας τώρα, περιμένουν περισσότερα γκολ από αυτούς. Νομίζω ότι ο Τζάροντ μπορεί να τα κάνει και τα δύο όμως».
Η Γουέστ Χαμ έχει κλείσει τη θέση της στη νοκ άουτ φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά θα περάσει κατευθείαν στους «16» αν δεν ηττηθεί εντός έδρας με τη Φράιμπουργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.