Φούλαμ-Νότιγχαμ 5-0: Μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο! (highlights)

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα η Φούλαμ συνέτριψε 5-0 τη Νότιγχαμ στο "Κρέιβεν Κότατζ" και απομακρύνθηκε αρκετά από τη διακεκαυμένη ζώνη, σε αντίθεση με τη Νότιγχαμ που με την 4η σερί ήττα που υπέστη, νιώθει τον κίνδυνο να έρχεται, όπως τον κίνδυνο νιώθει και ο Στιβ Κούπερ, το μέλλον του οποίου μοιάζει αβέβαιο.

Για άλλο ένα παιχνίδι το τελευταίο διάστημα, η Νότιγχαμ παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο, με προβλήματα σε όλες τις τις γραμμές, απέναντι σε μία ομάδα που μπήκε απαοφασισμένη να πάρει τη νίκη. Με τρεις τελικές στο πρώτο ημίχρονο και μέσα σε τέσσερα λεπτά, σκόραρε δύο φορές, με τον Βλαχοδήμο να μένει εκτεθειμένος και στις δύο περιπτώσεις. Στο 30ο λεπτό με τον Ιγουόμπι, μετά την πολύ όμορφη ασίστ του Γουίλιαν και στο 34΄με τον Ραούλ Χιμένες, το δεύτερο τέρμα του Μεξικανού στο πρωτάθλημα. Μάλιστα στο 0-0 οι Λονδρέζοι είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Περέιρα.

Παρά τις 4 αλλαγές του Κούπερ μέσα σε 12 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα της ομάδας του δεν άλλαξε, δεχτηκε ακόμη τρία γκολ, στο 54΄με τον Χιμένες, στο 73΄από τον Ιγουόμπι και στο 85΄με τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου τον Τόμας Κέρνι. Στο παιχνίδι αυτό, ο Γουίλιαν, έγινε ο πρώτος Βραζιλιάνος στην ιστορία της Premier League, που φτάνει τις 300 συμμετοχές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.