Μπόρνμουθ-Άστον Βίλα 2-2: Δίκαιη μοιρασιά (highlights)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον αγγλικό Νότο Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα πήραν από έναν βαθμό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League. 

Γεμάτο δράση το πρώτο ημίχρονο στο “Βαϊτάλιτι” με την Μπόρνμουθ να προηγείται στο 10′ μετά το λάθος του Ντιέγκο Κάρλος, την τελική πάσα του Κρίστι και το γκολ του Σεμένιο.

Το σύνολο του Έμερι βρήκε γρήγορη ισοφάριση στο 20ο λεπτό με τον Μπέιλι και έφτασε στην ανατροπή στο 22′ με τον Ντιέγκο Κάρλος, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για όφσαϊντ του Ντιν.

Τα “Κεράσια” είχαν μεγάλες ευκαιρίες με τον Σεμένιο στο 27′ και τον Σολάνκι στο 33′ αλλά ο Μαρτίνες τους αρνήθηκε το γκολ, με τον Ντόουγκλας Λουίζ να έχει σπουδαία στιγμή για το 1-2 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές με τον Σολάνκι να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της καριέρας του απέναντι στην Άστον Βίλα για δώσει το προβάδισμα και πάλι στην ομάδα του στο 52′, όμως ο Γουότκινς με το 8ο γκολ του στην Premier League διαμόρφωσε στο 90′ το τελικό 2-2.

Η Άστον Βίλα πήγε στους 29 βαθμούς ενώ η Μπόρνμουθ έχει 13.

Μπόρνμουθ (4-2-3-1): Νέτο (αρχ.), Σμιθ, Ζαμπάρνι, Σενέσι, Κέρκεζ (83′ Μέπαμ), Κουκ, Κρίστι, Σεμένιο (71′ Σινιστέρα), Κλάιφερτ (71′ Μπίλινγκ), Ταβερνίερ (90+3′), Σολάνκι

Προπονητής: Άντονι Ιραόλα

Αστον Βίλα (4-4-2): Μαρτίνες, Κόνσα (75′ Κας), Ντιέγκο Κάρλος, Τόρες, Ντιν (75′ Μορένο), Ντόουγκλας Λουίζ, Μπέιλι (75′ Ντιανμπί), Τίλεμανς, ΜακΓκίν (αρχ.) (65΄ Ντουράν), Γουότκινς, Τζανιόλο (46′ Ράμζι)

Προπονητής: Ούναϊ Έμερι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.