Λίβερπουλ: Το απολαμβάνει ο Τσιμίκας

Ο Κώστας Τσιμίκας τόνισε πως απολαμβάνει την καριέρα του στη Λίβερπουλ.

Ο Έλληνας μπακ συμπλήρωσε πως θέλει να παίζει περισσότερο, όμως δεν αγχώνεται για την επικείμενη επιστροφή του Άντι Ρόμπερτσον από τον τραυματισμό του. Ο Τσιμίκας επέστρεψε στην ενδεκάδα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και συμπλήρωσε πως οι «κόκκινοι» τον στήριξαν και όταν δεν έπαιζε.

Αρχικά, ο Τσιμίκας δήλωσε: «Πάντα μου αρέσει να παίζω, ακόμα και τα άσχημα παιχνίδια που παίζω. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί κάθε παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Φυσικά, απολαμβάνω πολύ να παίζω πιο συχνά τώρα. Για μένα είναι κάτι πολύ μεγάλο να παίζω σε αυτόν τον σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αλλά θέλω τον Ρόμπο, κι ο Ρόμπο με θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης να παίξει όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω πραγματικά το να παίζω και θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντα νιώθω ότι μπορώ να παίξω. Δε σκέφτομαι πότε θα επιστρέψει ο Ρόμπο ή ποιος θα παίξει. Ελπίζω να επιστρέψει τόσο δυνατός όσο πριν. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει. Απλώς προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Είναι σημαντικό να είναι πάντα όλοι έτοιμοι. Νομίζω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα θέλει να παίζει κάθε φορά, αλλά, όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ήταν δύσκολο όταν ήρθα εδώ να παίξω το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ρόμπερτσον. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Αλλά ο σύλλογος πίστεψε σε μένα, ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να βρουν την καλύτερη φόρμα τους, αλλά πρέπει πάντα να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό το κλαμπ. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Παλεύουμε κάθε μέρα, ακόμη και όταν δεν παίζεις η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη για να κρατηθείς σε φόρμα κι όταν είναι η ώρα σου να είσαι 100% έτοιμος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας