Άλμα για τη Σπαρτάκ Μόσχας

Οι Μοσχοβίτες επικράτησαν με 4-2 της Μορντόβια για τη 14η αγωνιστική της ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ και μπήκαν στο γκρουπ των ομάδων με 25 βαθμούς που κυνηγούν σε πρώτη φάση τη δεύτερη Κράσνονταρ.

Οι Μοσχοβίτες επικράτησαν με 4-2 της Μορντόβια για τη 14η αγωνιστική της ρώσικης Πρέμιερ Λιγκ και μπήκαν στο γκρουπ των ομάδων με 25 βαθμούς που κυνηγούν σε πρώτη φάση τη δεύτερη Κράσνονταρ.

Η Ζενίτ (37 πόντοι), στην παρούσα φάση, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα για την πρωτιά στη Ρωσία με αποτέλεσμα αντικειμενικός στόχος για τις υπόλοιπες ομάδες να είναι η δεύτερη θέση την οποία κατέχει η Κράσνονταρ με 27 βαθμούς.

Με το «τρίποντο» απέναντι στη Σάρανσκ η Σπαρτάκ και κράτησε το εντός έδρας αήττητο και ανέβηκε στους 25 βαθμούς μαζί με την Ντιναμό Μόσχας (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ, που έχει κι ένα ματς λιγότερο) και την ΤΣΣΚΑ.

Οι γηπεδούχοι του Μουράτ Γιακίν είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Ολλανδό Κουίνσι Πρόουμς που άνοιξε το σκορ στο 9΄, πέτυχε το 2-0 στο 18΄ κι έδωσε την ασίστ στο τελικό 4-2 του Ντζούιμπα στο 93΄! Ο Ζοάο Κάρλος πέτυχε το τρίτο γκολ των Μοσχοβιτών στο 27΄, με τους Λόμιτς (45΄ πέναλτι) και Μουκαμετσίν (58΄) να είναι οι σκόρερ της Μορντόβια.

Για τη 14η αγωνιστική η Άρσεναλ Τούλα πέτυχε την πρώτη της νίκη εντός έδρας και τη δεύτερη στο πρωτάθλημα, διαλύοντας με 4-0 την Άμκαρ Περμ. Οι γηπεδούχοι του Ντμίτρι Αλένιτσεφ παρέμειναν, ωστόσο, ουραγοί με, μόλις, 8 πόντους. Κουσνέτσοφ (8΄, 67΄), Οσίποφ (52΄) και Κουτίν (56΄) ήταν οι σκόρερ των νικητών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.