Φούλαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Διπλό με Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις (highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε τη Φούλαμ χάρη σε ένα γκολ του Πορτογάλου με το που άρχιζαν οι καθυστερήσεις του αγώνα

Ολα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στο 0-0. Και μάλιστα, αν έμενε το 0-0 θα ήταν η πρώτη φορά που Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν σε παιχνίδι μεταξύ τους, χωρίς γκολ, μετά από περίπου 100 χρόνια!

Το προηγούμενο 0-0 ήταν τον Ιανουάριο του 1924!

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν αυτός που άλλαξε τα δεδομένα. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκόραρε με το που το παιχνίδι έμπαινε στις καθυστερήσεις, δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών και η ιστορία έμοιαζε λίγο… σαν έργο σε επανάληψη υπό την έννοια ότι και την προηγούμενη σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη (1-2) με γκολ στις καθυστερήσεις.

Τότε ήταν ο Γκαρνάτσο, τώρα είναι ο Μπρούνο Φερνάντες

Αυτό ήταν το 67ο γκολ του Πορτογάλου με την ομάδα και ήταν ένα από τα πιο σημαντικά υπό την έννοια ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αγωνιστική κρίση. Πήρε τη νίκη απέναντι στη Φούλαμ που σε ένα ακόμη παιχνίδι πλήρωσε το ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες ή να έχει μεγάλα διαστήματα που να είναι επικίνδυνη επιθετικά.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο. Ειδικά στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες καλές στιγμές. Στο β’ μέρος κάπως ανέβηκε ο ρυθμός με διάθεση και από τους δύο. 

Η Φούλαμ είχε σημαντικές ευκαιρίες με Γουίλσον και Παλίνια στο 60’ και στο 61’, οι αποκρούσεις του Ονάνα ήταν καθοριστικές. 

Οσο περνούσε η ώρα φαινόταν ότι όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που αυτό το γκολ μπήκε στο 90’. Λίγο πριν (83′), ο Φερνάντες είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, ο Λένο έδιωξε και λίγο μετά (84′) ο Μαρσιάλ είχε την ευκαιρία, ένα γυριστό, η μπάλα πήγε άουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.