Γουλβς-Λίβερπουλ 1-3: Νίκη με ανατροπή στο δεύτερο μέρος (highlights)

Με μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος (και κακή στο πρώτο) η Λίβερπουλ «γύρισε» το ματς και έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Γουλβς.

Τα… εύκολα, δύσκολα έκανε η Λίβερπουλ, η οποία άφησε πίσω της την απογοητευτική εμφάνιση του πρώτου μέρους και με μία εξαιρετική εικόνα στο δεύτερο πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Γουλβς, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι παίκτες του Γιούρκεν Κλοπ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Χουάνγκ (7′) και μέχρι την ανάπαυλα ήταν σε… άλλο γήπεδο. Η παρουσία της ομάδας του Γερμανού άλλαξε μετά το ημίχρονο και με τρία γκολ των Χάκπο (55′), Ρόμπερτσον (86′) και Μπουένο (90+1 αυτ.) έφτασε στο τρίποντο. Κομβικός ήταν ο Σαλάχ, ο οποίος έδωσε δύο ασίστ και είχε την πάσα στον Έλιοτ στο τρίτο τέρμα, το οποίο τελικά μέτρησε ως αυτογκόλ.

Αυτό το αποτέλεσμα φέρνει τους Κόκκινους προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη οι Λύκοι έμειναν στους τρεις βαθμούς.

Κακή Λίβερπουλ, προβάδισμα η Γουλβς

Σαν υπνωτισμένη μπήκε στο παιχνίδι η Λίβερπουλ, που έμοιαζε να μην… υπάρχει στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και το «πλήρωσε».

Στο 7ο λεπτό ύστερα από φανταστική ενέργεια του Νέτο η Γουλβς άνοιξε το σκορ. Ο άσος των γηπεδούχων πέρασε τους… πάντες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χουάνγκ. Ευθύνη στο τέρμα είχε και ο Ρόμπερτσον, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει από μπροστά του!

Στο 13’ ήρθε η πρώτη τελική των Κόκκινων στο παιχνίδι, με τον Σαλάχ να γυρίζει ωραία την μπάλα, αλλά το τελείωμα του Ζότα να είναι κακό. Οι Λύκοι «απάντησαν» πέντε λεπτά μετά, με τον άνθρωπο που έδωσε την ασίστ στο 1-0. Ο 23χρονος έκανε άλλη μία υπέροχη προσπάθεια, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία του Άλισον.

Η Λίβερπουλ προσπαθούσε αλλά δεν μπορούσε να πιάσει καλή απόδοση, με τη Γουλβς να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 34’ ο Νέτο πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Γκόμες, έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Κούνια που έκανε… τσαφ στην κεφαλιά και βρήκε την μπάλα με το γόνατο, στέλνοντάς τη πάνω στον Άλισον! Πέντε λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πάτησαν περιοχή, με τον Χάκπο να μην βρίσκει την μπάλα όπως θα ήθελε. Ο ίδιος πήρε και την κεφαλιά στο 44’, με την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια του Σα.

Η καλύτερη στιγμή των παικτών του Κλοπ ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τρεις παίκτες να μην μπορούν να νικήσουν τον Σα και τους αμυντικούς του! Έτσι το 1-0 ήταν το σκορ ημιχρόνου…

Ανατροπή με εξαιρετική εμφάνιση

Άλλη… Λίβερπουλ μπήκε στο δεύτερο μέρος, με τον Ντίας που πέρασε μετά την ανάπαυλα στη θέση του Μακ Άλιστερ, να χάνει σπουδαία ευκαιρία στο 47’. Αυτό που δεν κατάφερε ο Λατινοαμερικάνος το πέτυχε στο 55’ ο Χάκπο, ο οποίος πήρε την υπέροχη πάσα του Σαλάχ και τη μετέτρεψε στο γκολ ισοφάρισης!

Οι παίκτες του Κλοπ επέμεναν και ήταν εκείνοι που έψαχναν το δεύτερο γκολ τους, ώστε να ολοκληρώσουν την… αντεπίθεσή τους.

Τελικά αυτό συνέβη στο 85’. Ο Ρόμπερτσον πήρε την μπάλα στο κέντρο, έδωσε την μπάλα στον Σαλάχ, με τον Αιγύπτιο να περνάει μια εξαιρετική κάθετη για τον Σκωτσέζο, ο οποίος με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδά του.

Μάλιστα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Κόκκινοι σκόραραν και τρίτο γκολ με αυτογκόλ του Μπουένο, ύστερα από σουτ του Έλιοτ.

Η ταυτότητα του ματς:

Premier League, 5η αγωνιστική

Γήπεδο: «Molineux Stadium»

Κίτρινες: 72’ Σεμέντο – 4’ Μακ Άλιστερ, 90+3’ Έλιοτ

Γκολ: 7’ Χουάνγκ – 55’ Χάκπο, 85’ Ρόμπερτσον, 90+1’ (αυτ.) Μπουένο

ΓΟΥΛΒΣ (Ο’ Νιλ):  Σα, Νούρι (66’ λ.τρ. Μπουένο), Κίλμαν, Ντόουσον, Σεμέντο, Λεμινά (78’ Τραορέ), Ζοάο Γκόμες, Μπελεγκάρντ (77’ Ντόιλ), Χουάνγκ (60’ Ντόχερτι), Νέτο, Κούνια (60’ Σίλβα)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Γκόμες, Κουάνσα (83’ λ.τρ Κονατέ), Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Σομποσλάι, Μακ Άλιστερ (46’ Ντίας), Τζόουνς, Σαλάχ (90+3′ Γκράβενμπεχ), Ζότα (56’ Έλιοτ), Χάκπο (56’ Νούνιες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.