Ο άνθρωπος πίσω από το “χρυσό” deal του Μαυροπάνου (Pic)

Μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια έχει κάνει ονειρικές μεταγραφές με την υπογραφή του Έλληνα ατζέντη, Κωνσταντίνου Φάρρα.

Επιστροφή στο Λονδίνο για τον Ντίνο Μαυροπάνο, ο οποίος για τα επόμενα 5 χρόνια θα αγωνίζεται με την Γουέστ Χαμ, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ των “σφυριών” και υπέγραψε μυθικό συμβόλαιο που εάν εξαντληθεί θα του αποφέρουν 25 εκατ. ευρώ, δηλαδή 5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Όσα χρήματα έδωσε δηλαδή η Γουέστ Χαμ στην Στουτγκάρδη για να τον αποκτήσει, καθώς η γερμανική ομάδα έδωσε την συγκατάθεσή της μετά τα 20 εκατ. ευρώ συν ακόμα 5 ως μπόνους.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπείται από τον Έλληνα ατζέντη, μεγαλωμένο στη Βρέμη, Κωνσταντίνο Φάρρα, ο οποίος έχει στο… παλμαρέ του πολλές μεγάλες μεταγραφές. Πέραν των μεταγραφών του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και την Άρσεναλ, είναι ο άνθρωπος που έχει κινήσει κάθε μεταγραφική διαδικασία για τον Μαυροπάνο.

Ο Ντίνος Μαυροπάνος μαζί με τον εκπρόσωπό του, Κωνσταντίνο Φάρρα στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, παρέα με τον τεχνικό διευθυντή της Γουέστ Χαμ.

Ο Φάρρας ήταν αυτός που πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα την πρόταση των σχεδόν 2,5 εκατ. ευρώ της Άρσεναλ, αλλά και ο άνθρωπος που “έτρεξε” τους δανεισμούς του σε Νυρεμβέργη αρχικά και ακολούθως στην Στουργκάρδη η οποία τον απόκτησε από τους “κανονιέρηδες” για 4,7 εκατ. ευρώ (3,2+1,5 μπόνους).

Η ανοδική πορεία του διεθνούς κεντρικού αμυντικού επιβραβεύθηκε με ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή, μία από τις μεγαλύτερες (αν όχι η μεγαλύτερη) Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Φάρρας και Μαυροπάνος έφτασαν σε συμφωνία με την Γουέστ Χαμ, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 20 εκατ. ευρώ και άλλα 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους για να τον αποκτήσει από την Στουτγκάρδη.

Ο διεθνής στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε χρόνων, με τις ετήσιες απολαβές του να είναι 5 εκατ. ευρώ και το συνολικό κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 50 εκατ. ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.