Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σύντομα η απόφαση για τον Γκρίνγουντ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η οριστική απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το μέλλον του Μέισον Γκρίνγουντ.

Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η εσωτερική έρευνα για τον νεαρό Άγγλο ποδοσφαιριστή. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν θα τεθούν άμεσα στη διάθεση της διοίκησης, η οποία θα τα μελετήσει και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ της ομάδας ή αν θα παραχωρηθεί. Ο Γκρίνγουντ είχε κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά προς την πρώην σύντροφό του και είχε τεθεί για περίπου 1,5 χρόνο εκτός ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά την απόσυρση όλων των κατηγοριών εναντίον του Μέισον Γκρίνγουντ τον Φεβρουάριο του 2023, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεξήγαγε ενδελεχή έρευνα για τους ισχυρισμούς εναντίον του.

Αυτό έχει βασιστεί σε εκτεταμένα στοιχεία και πλαίσια που δεν είναι δημόσια και έχουμε ενημερωθεί από πολλά άτομα με άμεση ανάμειξη ή γνώση της υπόθεσης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η ευημερία και η προοπτική του φερόμενου θύματος ήταν κεντρικής σημασίας για τις έρευνες του συλλόγου και σεβόμαστε το δικαίωμά της στη δια βίου ανωνυμία.

Έχουμε επίσης ευθύνες απέναντι στον Μέισον ως υπαλλήλου της ομάδας, ως νέου που είναι στο κλαμπ από την ηλικία των επτά ετών και ως νέου πατέρα.

Η διερευνητική φάση της έρευνάς μας έχει πλέον ολοκληρωθεί και βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο λήψης απόφασης για το μέλλον του Μέισον.

Σε αντίθεση με τις εικασίες των μέσων ενημέρωσης, αυτή η απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη και επί του παρόντος αποτελεί αντικείμενο εντατικής εσωτερικής συζήτησης. Η ευθύνη βαρύνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο.

Μόλις ληφθεί, η απόφαση θα κοινοποιηθεί και θα εξηγηθεί στους εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς του συλλόγου.

Αυτή ήταν μια δύσκολη υπόθεση για όλους όσους σχετίζονται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατανοούμε τις έντονες απόψεις που έχει προκαλέσει με βάση τα εν μέρει στοιχεία που υπάρχουν στον δημόσιο τομέα. Ζητάμε υπομονή καθώς εργαζόμαστε στα τελικά στάδια αυτής της προσεκτικά μελετημένης διαδικασίας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.