Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας 0-1: Με το δεξί οι “Αετοί” (highlights)

Σπουδαίο διπλό για την Κρίσταλ Πάλας που πέρασε από το Μπράμαλ Λέιν επικρατώντας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0 χάρη σε γκολ του Εντουάρντ. Ανώτερη ποιοτικά η ομάδα του Ρόι Χόντσον.

Στην επιστροφή της στη μεγα΄λη κατηγορία μετά από δύο χρόνια, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μπήκε στο γήπεδο με ενθουσιασμό και είχε ευκαιρία στο 9′ με τον Οσούλα να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο μετά το δεκάλεπτο η Κρίσταλ Πάλας, πιο ποιοτική ομάδα, πήρε τη μπάλα στα δικά της πόδια και με υπομονή έψαξε να δημιουργήσει χώρους και κινδύνους στην εστία του Φοντέριγχαμ. Η Σέφιλντ, με κορυφαίο τον Μπάλντοκ, κατάφερε να μη δώσει δικαιώματα και το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Κρίσταλ Πάλας, η οποία διάβασε το παιχνίδι, βγήκε στο ιστορικό Μπράμαλ Λέιν (το αρχαιότερο γήπεδο που παιζεται επαγγελματικό ποδόσφαιρο) και κατάφερε να προηγηθεί στο 50′ μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια των Λέρμα, Αγιού και Εντουάρντ να σκοράρει. Εν συνεχεία έλεγξε το ματς μην επιτρέποντας στην Σέφιλντ να δημιουργήσει κινδύνους στην εστία του Τζόνστον.

Πέραν ενός σουτ του Οσούλα στο 75′ όλες οι άλλες στιγμές ανήκαν στην Κρίστα Πάλας, του 76χρονου Ρόι Χότζσον, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει και ένα δεύτερο γκολ. Έτσι η Πάλας άρχισε τη σεζόν με θετικό πρόσημο όπως είχε κλείσει την περασμένη στην προσπάθεια για το βήμα παραπάνω, την ώρα που η Σέφιλντ άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τη σεζόν και δεν κατάφερε να απαντήσει σε όσους την θεωρούν ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό.

  • Βασικός και κορυφαίος για την Σέφιλντ ήταν ο Έλληνας διεθνής Τζορτζ Μπάλντοκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.