Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 0-3: Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Του πήρε τρία λεπτά. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε γρήγορα και η Σίτι επέστρεψε επιτυχημένα στην Πρέμιερ Λιγκ επικρατώντας με 3-0 στο Τερφ Μουρ απέναντι στην Μπέρνλι.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ χρειάστηκε κάτι παραπάνω από τρία λεπτά για να δώσει το προβάδισμα στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι. Η πρεμιέρα ήταν επιτυχημένη αλλά σίγουρα οχι εντυπωσιακή για την κάτοχο του τρεμπλ.

Πέρασε ένα δύσκολο τέταρτο απέναντι στην Μπέρνλι (15′ – 29′) όπου οι γηπεδούχοι έφτιαξαν τρεις ευκαιρίες και έχασε λόγω τραυματισμού τον Ντε Μπρόινε (23′) αλλά κράτησε το μηδέν και βρήκε δεύτερο γκολ, ξανά με τον Χάαλαντ (36′) ο οποίος πέτυχε το 100ο γκολ της καριέρας του συνολικά σε Μπούντεσλιγκα και Πρέμιερ Λιγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο δεν κινδύνευσε ποτέ και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Ρόδρι (75′). Οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος έμειναν και με δέκα παίκτες λογω αποβολής του Ζαρουρί.

Μπέρνλι: Τράφορντ – Αλ-Ντάκιλ, Ο’Σέι, Μπάγερ (74′ Μανουέλ) – Ρόμπερτς, Μπέργκε (90+ Μπράουνχιλ), Κάλεν, Βιτίνιο – Αμντουνί (61′ Ζαρουρί) – Κολεόσο (61′ Λάρσεν), Φόστερ (90+ Ρέντμοντ)

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον – Γουόκερ (90+ ΜακΑτι), Ακάντζι, Άκε (79′ Λαπόρτ), Λούις (79′ Γκβάρντιολ) – Ρόδρι – Ντε Μπρόινε (23′ Κόβατσιτς), Σίλβα, Φόουντεν, Άλβαρες – Χάαλαντ (79′ Πάλμερ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.