Τσέλσι: Ανανέωσε με νεαρό αμυντικό

Ο αμυντικός Λιβάι Κόλγουιλ υπέγραψε νέο εξαετές συμβόλαιο με την Τσέλσι με οψιόν επέκτασης για ακόμη ένα έτος, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (2/8) ο σύλλογος της Premier League.

Ο 20χρονος, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Τσέλσι σε ηλικία 8 ετών, προτού σταλεί ως δανεικός στην Μπράιτον για τη σεζόν 2022-23.

Πραηγματοποίησε 22 εμφανίσεις για την ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι σε όλες τις διοργανώσεις και βοήθησε την Μπράιτον να προκριθεί στα Κύπελλα Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ιστορία του συλλόγου.

«Ήταν πάντα μια εύκολη απόφαση. Καθώς μεγάλωνα, το μόνο που ήξερα είναι η Τσέλσι. Μίλησα με τον προπονητή και μου έδωσε τη διαβεβαίωση, αυτή την εμπιστοσύνη που χρειαζόμουν. Μίλησε μαζί μου όχι μόνο ως παίκτης αλλά ως άτομο κι αυτό έκανε για μένα τη μεγάλη διαφορά» τόνισε ο Κόλγουιλ.

Ο νεαρός άσος βοήθησε την Αγγλία να κατακτήσει το EURO U21 τον περασμένο μήνα και ήταν μέλος της άμυνας που δεν δέχθηκε ούτε ένα γκολ στη διοργάνωση.

«Ο Λιβάι είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που έχει ανταπεξέλθει σε κάθε πρόκληση στην καριέρα του μέχρι στιγμής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παραμείνει στην Τσέλσι για τα επόμενα χρόνια», ανέφεραν σε κοινή δήλωση οι διευθυντές των «μπλε» Λόρενς Στιούαρτ και Πολ Γουίνστανλεϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.