Η σύζυγος του Χάρι Κέιν πρόδωσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Άγγλου

Ο Χάρι Κέιν βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τότεναμ και η κίνηση της γυναίκας του δημιούργησε ανησυχία στους φιλάθλους της αγγλικής ομάδας.

Το μέλλον του αστέρα της Τότεναμ έχει απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι, με την Μπάγερν Μονάχου να καταβάλλει επίμονες προσπάθειες για να εξασφαλίσει την υπογραφή του. Νωρίτερα είχαμε αναφέρει για τη νέα απόπειρα των Βαυαρών να εντάξουν στο δυναμικό τους τον διεθνή επιθετικό. 

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία έχουν εντείνει τις εικασίες γύρω από την πιθανή μετακίνηση του Χάρι Κέιν στην Μπάγερν Μονάχου, με τη σύζυγό του, Κέιτι Γκούντλαντ, να φέρεται να ανιχνεύει ακίνητα και διεθνή σχολεία στο Μόναχο. 

Οι πρωταθλητές της Μπουντεσλίγκα έχουν ήδη δει δύο προσφορές για τον αρχηγό της Αγγλίας να απορρίπτονται από τα Σπερς, αλλά φαίνεται ότι δεν πτοούνται στην προσπάθειά τους. Η αρχική προσφορά ήταν ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ (60 εκατομμυρίων λιρών), ενώ ακολούθησε προσφορά 80 εκατομμυρίων ευρώ (68,5 εκατομμυρίων λιρών), οι οποίες απορρίφθηκαν και οι δύο από τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι.

Παρά τις απορρίψεις, η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζει και τρίτη προσφορά στην προσπάθειά της να προσελκύσει τον Κέιν. Ο επιθετικός, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μετακίνηση, θα μπορούσε ενδεχομένως να βιώσει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής του, καθώς εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει με την οικογένειά του στο Μόναχο.

Στο Μόναχο η γυναίκα του Κέιν

Η Κέιτι Γκούντλαντ, με την οποία ο Κέιν παντρεύτηκε το 2019 και μοιράζεται τρία παιδιά, φέρεται να έχει εξερευνήσει ακίνητα στην περιοχή Γκρούνβαλντ της Βαυαρίας. Το Γκρούνβαλντ, γνωστό για το πολυτελές και γραφικό του περιβάλλον, θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει το νέο σπίτι για την οικογένεια Kέιν, αν η μεταγραφή υλοποιηθεί.

Εκτός από την αναζήτηση κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης, η Κέιτι Γκούντλαντ εντοπίστηκε επίσης να εξετάζει διεθνή σχολεία στο Μόναχο, σηματοδοτώντας την ετοιμότητα της οικογένειας για μια πιθανή μετακόμιση στο εξωτερικό. Το ζευγάρι, το οποίο ζει κοντά στην αγγλική πρωτεύουσα, θα αντιμετώπιζε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο ζωής του αν μετακόμιζε στη Γερμανία.

Οι μνηστήρες για τον Κέιν

Η κατάσταση παρακολουθείται στενά τόσο από τους οπαδούς όσο και από τους ποδοσφαιρόφιλους, με το ενδιαφέρον για το μεταγραφικό σίριαλ να αυξάνεται. Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, είναι αποφασισμένος να διατηρήσει τις υπηρεσίες του κορυφαίου επιθετικού της, αλλά το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου επιμένει, θέτοντας τις βάσεις για μια ενδεχομένως παρατεταμένη διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια καθορισμένη προθεσμία για την απόφαση και οι εκπρόσωποι του Χάρι Κέιν δηλώνουν αισιόδοξοι για την προοπτική της μετακίνησης. Άλλοι σύλλογοι, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο επιθετικό, αυξάνοντας περαιτέρω την ίντριγκα γύρω από το μέλλον του.

Ο Κέιν, ο οποίος διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τότεναμ, διατηρεί “συμφωνία κυρίων” με τον σύλλογο, σύμφωνα με την οποία μπορεί να αποχωρήσει αν λάβει προσφορά 100 εκατομμυρίων λιρών από ομάδα εκτός Premier League. Αυτή η ρήτρα έχει πυροδοτήσει περαιτέρω εικασίες για πιθανή αποχώρησή του από τον σύλλογο του Λονδίνου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.