Ρούνεϊ: «Καλές μεταγραφές η Άρσεναλ, θα είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο» (video)

Στα μεταγραφικά αποκτήματα της Άρσεναλ στάθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ, τονίζοντας ότι οι «κανονιέρηδες» θα είναι ανταγωνιστικοί για τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Η Άρσεναλ έκανε μία καταπληκτική χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα, έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, αλλά στο φινάλε η κούπα κατέληξε στον Πεπ Γκουαρδιόλα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «κανονιέρηδες» ενισχύθηκαν εν όψει της νέας σεζόν με τους Κάι Χάβερτς, Ντέκλαν Ράις και Γιούριεν Τίμπερ. Ο προπονητής της DC United, Γουέιν Ρούνεϊ στάθηκε στις μεταγραφές της ομάδας του Λονδίνου.

«Η Άρσεναλ είχε φανταστική σεζόν, ήταν ένα τεράστιο βήμα για εκείνη. Τα νέα τους αποκτήματα είναι πραγματικά πολύ καλά ώστε να πάρουν ώθηση και να κοντράρουν την Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο. Θεωρώ πως η Λίβερπουλ θα είναι καλύτερη σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Η Τσέλσι θα είναι καλύτερη. Ελπίζω να είναι καλύτερη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η Άρσεναλ έχει κάνει πολύ καλές μεταγραφές και θα είναι και φέτος ανταγωνιστική για τον τίτλο», είπε ο τεχνικός του Ταξιάρχη Φούντα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.