Γουέστ Χαμ: Σκαμάκα καλεί Ρόμα

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Τζανλούκα Σκαμάκα με δηλώσεις του προσκάλεσε την Ρόμα να κάνει προσπάθεια να τον αποκτήσει από τους Άγγλους.

Ο Τζανλούκα Σκαμάκα δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο θα περίμενε κανείς στην πρώτη του χρονιά στην Γουέστ Χαμ. Παράλληλα δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Ντέιβιντ Μόγες ενώ και ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί όσο θα ήθελε.

Με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport ο Ιταλός επιθετικός ουσιαστικά προσκάλεσε την Ρόμα να κάνει πρόταση για την απόκτησή του ενώ δήλωσε θαυμαστής του Ζοζέ Μουρίνιο.

“Πάντα λειτουργώ με την καρδιά και η καρδιά μου είναι βαμμένη με δύο χρώματα και ξέρετε ποιά είναι. Αυτή την στιγμή πάντως είμαι παίκτης της Γουέστ Χαμ και παρά τις φήμες, νιώθω καλά εδώ. Η Ρώμη είναι το σπίτι μου πάντως και ποιός παίκτης δεν θα ήθελε να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο. Αν επιστρέψω στην Ιταλία δεν θα σημαίνει ότι απέτυχα στην Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε για το ΝΒΑ του ποδοσφαίρου και όσοι λένε ότι απέτυχα προφανώς δεν ξέρουν ότι αγωνιζόμουν με κομμενο μηνίσκο” δήλωσε ο Σκαμάκα.

O 24χρονος Ιταλός φορ στοίχισε 36 εκατομμύρια Ευρώ στην Γουέστ Χαμ και την περσινή σεζόν έπαιξε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 8 γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.