Σαουθάμπτον: Θα πάρει «χρυσάφι» για τον Λάβια

Η Σαουθάμπτον μπορεί να υποβιβάστηκε από την Premier League, θα γεμίσει όμως τα ταμεία της από την πώληση του Ρόμεο Λάβια.

Η Σαουθάμπτον μπορεί να υποβιβάστηκε από την Premier League, θα γεμίσει όμως τα ταμεία της από την πώληση του Ρόμεο Λάβια.

Οι «Άγιοι» την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στην Championship, αλλά ετοιμάζονται να «φουσκώσουν» τα ταμεία τους από την επικείμενη πώληση του Ρόμεο Λάβια.

Ούτε λίγο ούτε πολύ όλες οι μεγάλες ομάδες της Αγγλίας θέλουν τον 19χρονο αμυντικό η τιμή του οποίου φτάνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Άρσεναλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ παρακολουθούν την περίπτωση και έινια έτοιμες να κάνουν την κίνηση τους.

Η Σαουθάμπτον θα ήθελε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι για να… γλιτώσει τη Μάντσεστερ Σίτι και ζητά τουλάχιστον 60 εκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά όμως, η υψηλή ζήτηση για τον 19χρονο μπορεί να εκτοξεύσει το κόστος του. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση αλλά τα ΜΜΕ της Αγγλίας παρουσιάζουν τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ έτοιμες να χτυπήσουν την πόρτα των Αγίων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.