Άστον Βίλα: Προτεραιότητα του Έμερι ο Νίκο Γουίλιαμς

Ο επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του αγγλικού συλλόγου και ήδη κινείται για την απόκτησή του.

Ο Ούναϊ Έμερι ανέλαβε την Άστον Βίλα τον περασμένο Νοέμβριο με τα «Σφυριά» να έχουν μόλις 2 νίκες στα 12 πρώτα παιχνίδια της Premier League. Με έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο κατάφερε να φέρει την ομάδα στην 7η θέση και να προετοιμάζεται για τα play off του Conference League, επομένως η ενίσχυση είναι προαπαιτούμενη.

Σε αυτό το πλαίσιο ο αγγλικός σύλλογος έχει θέσει ως μεταγραφική προτεραιότητά του την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο διεθνής Ισπανός με καταγωγή από την Γκάνα, έχει συμβόλαιο με τους Βάσκους έως το καλοκαίρι του 2024 και η ρήτρα του ανέρχεται στα 50 εκ. ευρώ. Ο 20χρονος έχει στα χέρια του και πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, ωστόσο η πρόταση της Άστον Βίλα με ετήσιες απολαβές 7 εκ. ευρώ είναι πολύ πιο γενναιόδωρη.

Ο Έμερι προσπάθησε να αποκτήσει τον Μάρκο Ασένσιο, στην αναζήτησή του για έναν ακραίο όμως ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε την Παρί Σεν Ζερμέν, επομένως ο Νίκο Γουίλιαμς βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.