Μαν. Σίτι – Γούεστ Χαμ 3-0: Κορυφή για τη Σίτι, ρεκόρ για το Χάαλαντ (vid)

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε τη Γουέστ Χαμ, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας, έφτασε τα χίλια γκολ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο, ενώ ο Έρλινγκ Χάαλαντ θέσπισε νέο ρεκόρ περισσότερων τερμάτων σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Ήταν μια ωραία βραδιά στο Έτιχαντ...

Η Γουέστ Χαμ “χτυπήθηκε” από ίωση και οι επιλογές του Ντέιβιντ Μόγες ήταν εξαιρετικά περιορισμένες για τη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι που ήθελε τη νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ. Τα “σφυριά” παρατάχθηκαν με άκρως αμυντικούς προσανατολισμούς, έμειναν χαμηλά στο γήπεδο δίνοντας έμφαση στην ελαχιστοποίηση των χώρων για τους γηπεδούχους που δυσκολεύθηκαν να μεταφέρουν τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή.

Ωστόσο σε δύο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρδιόλα θα μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στις τελικές προσπάθειες των Γκρίλις, Ρόδρι, ενώ ο Λούκας Φαμπιάνκσι ήταν σε απόλυτη ετοιμότητα στο φαλτσαριστό σουτ του Μαχρέζ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ο Νέιθαν Ακέ με κεφαλιά στο 49ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ριάντ Μαχρέζ άνοιξε το σκορ και το τέρμα του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 70ο λεπτό έγραψε ιστορία, καθώς ο Νορβηγός έφτασε τα τριάντα πέντε, επίδοση που είναι η κορυφαία στην Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν, ξεπερνώντας τα τριάντα τέσσερα των Άντι Κόουλ, Άλαν Σίρερ.

Ο Φιλ Φόντεν διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σημειώνοντας μάλιστα το χιλιοστό τέρμα της Μάντσετσερ Σίτι υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της από τον Αύγουστο του 2016.

Δείτε εδώ τα hls του ματς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.