Αρτέτα: «Ο τίτλος είναι στα χέρια της Σίτι, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Αισιόδοξος ο Μικέλ Αρτέτα.

Ο Μικέλ Αρτέτα ανέφερε πως η ομάδα του μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα αν και δεν έχει η ίδια τον έλεγχο της εξέλιξής του.

Όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός:

«Πρέπει να αναγνωρίσετε ότι υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να αναγνωρίσουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και να εργαστούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε όμως και πολλές δυνάμεις και υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουμε κάνει καλά τους τελευταίους δέκα μήνες. Τώρα, (ο τίτλος) δεν είναι πια στα χέρια μας.

Αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που μας απομένουν και τα υπόλοιπα είναι στη Σίτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεχάσουμε αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα, να μάθουμε από αυτό και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι.

Ξέρω τι προσπαθούσαμε να κάνουμε, ποιος ήταν ο στόχος αλλά όταν το κοιτάζω ακόμα, δεν έχει τελειώσει. Με κάνει απίστευτα περήφανο και ευγνώμων η επιστροφή στο Champions League, γιατί είναι κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και σχεδόν μια δεκαετία σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ δήλωσε: «Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι αρκετή και θέλουμε περισσότερα γιατί αυτή η ομάδα θα απαιτήσει να πάρει αυτό που θέλουμε»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.