Τσέλσι – Μπράιτον 1-2: Ανώτερη και νικήτρια (hls)

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στο Στάμφορντ Μπριτζ ως προπονητής της Τσέλσι, όμως ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι τον νίκησε φέτος δεύτερη φορά μετά από την επικράτηση απέναντι στην Έβερτον. Καλύτερη η Μπράιτον σε όλο το ματς, έκανε το δύο στα δύο φέτος απέναντι στους Λονδρέζους.

Το ποδόσφαιρο είναι συναρπαστικό, ενίοτε όμως δεν είναι και δίκαιο. Η Μπράιτον κυριάρχησε από την αρχή του ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ, είχε δοκάρι με τον Φέργκιουσον, ευκαιρίες που εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Κέπα, όμως ήταν η Τσέλσι εκείνη που άνοιξε το σκορ με δόση τύχης στην τελική προσπάθεια του Κόνορ Γκάλαγκερ και αργής αντίδρασης του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι Λονδρέζοι σκόραραν ξανά μετά από 6 ώρες και 27 αγωνιστικά λεπτά…

Ο Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι υποχρεώθηκε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο, όμως η δεύτερη του έδωσε το τέρμα της ισοφάρισης, με το Ντάνι Γουέλμπεκ να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 42ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι μάλιστα λίγο έλειψε να ανακτήσουν το προβάδισμα στις καθυστερήσεις, όμως η κεφαλιά του Πούλισικ κατέληξε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν από την αρχή του ένας μονόλογοας για τους “γλάρους”, που είδαν ξανά το εμπόδιο του Κέπα να είναι ανυπέρβλητο, μέχρι το 70ο λεπτό όταν ο Χούλιο Ενσίσο με φανταστικό σουτ εκτός περιοχής “υπέγραψε” την πρώτη νίκη της Μπράιτον στο Στάμφορντ Μπριτζ μετά από πέντε επισκέψεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.