Τότεναμ-Μπράιτον 2-1: Ζωντανή για το Champions League! (hls)

Oι Λονδρέζοι ήταν κυνικοί εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες τους και συνεχίζουν να διεκδικούν θέση για το επόμενο Champions League, με την Μπράιτον να έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία.

Στο πρώτο εντός έδρας του Κριστιάν Στελίνι στον πάγκο της Τότεναμ, οι Λονδρέζοι είχαν άμεση ανάγκη το τρίποντο μετά τις εκτός έδρας ισοπαλίες με Σάουθαμπτον και Έβερτον κι η εκκίνηση ήταν εντυπωσιακή με απίθανο γκολ του Σον, το 100ο του στην Premier League (έγινε ο πρώτος Ασιάτης που φτάνει σε αυτή την επίδοση στην PL).

Η Μπράιτον δεν άλλαξε την τακτική της, έχοντας κατοχή άνω του 70%, ένα γκολ του Μιτόμα στο 17′ ακυρώθηκε για χέρι, στο 26′ ο Καϊσέδο είχε δοκάρι με σουτ εκτός περιοχής και το 1-1 ήρθε δικαίως σύμφωνα με τη ροή του παιχνιδιού, σε κόρνερ του Μαρτς και άνετη κεφαλιά του Ντανκ στην 200η εμφάνισή του στην PL με τη φανέλα της Μπράιτον.

Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο ένταση παρά ποδοσφαιρική ουσία. Στο 57′ ο Γουέλμπεκ πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε για χέρι του Μακάλιστερ, στο 59′ ο διαιτητής απέβαλε και τους δύο προπονητές αφού σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ των Ντε Τσέρμπι και Στελίνι.

Στο 71′ ο Χόιμπιεργκ εμφανώς πάτησε το πόδι του Μιτόμα εντός μεγάλης περιοχής, ωστόσο ο διαιτητής δεν έδωσε την εμφανή παράβαση με τον Κέιν στο 79′ (23ο γκολ του στο πρωτάθλημα) ύστερα από ασίστ του Χόιμπιεργκ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. 

Η Τότεναμ πήγε στους 53 βαθμούς σε 30 αγώνες ενώ η Μπράιτον (πρώτη ήττα της από τα μέσα Φεβρουαρίου) έχει 46 σε 28 αγώνες. 

Τότεναμ: Γιορίς (αρχ.), Ρομέρο, Ντάιερ, Λονγκλέ, Πόρο, Χόιμπιεργκ, Σκιπ (88′ Σαρ), Πέρισιτς, Κουλουσέφσκι (78′ Νταντζούμα), Κέιν, Σον

Προπονητής: Κριστιάν Στελίνι

Μπράιτον: Στιλ, Φέλτμαν (85′ Ενσίσο), Κόλγουιλ (69′ Γουέμπστερ), Ντανκ (αρχ.), Εστουπινιάν, Γκρος, Καϊσέδο, Μαρτς, Μακάλιστερ, Μιτόμα, Γουέλμπεκ (66′ Φέργκιουσον)

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.