Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2: «Χρυσή» αλλαγή ο Τραορέ (hls)

Η Βίλα πέρασε και από το Λέστερ με γκολ του Τραορέ δύο λεπτά από το φινάλε. Η Λέστερ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντιούσμπερι - Χολ.

Η Λέστερ μπήκε πολύ δυνατά στην μετά Μπρένταν Ρότζερς εποχή και με τους Σάντλερ και Στόουελ στον πάγκο είχε δοκάρι με τον Σούταρ στο 19ο λεπτό μετά από φάουλ του Μάντισον. Η Βίλα προηγήθηκε με το πρώτο σουτ στην εστία του Ίβερσεν χάρη στην φόρμα του Όλι Ουότκινς (0-1, 24ο λεπτό). Ο Άγγλος επιθετικός σκοράρει για 6η διαδοχική αγωνιστική εκτός έδρας και σπάει νέο ρεκόρ με το 11ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Η απάντηση ήρθε με τον Χάρβεϊ Μπαρνς που ισοφάρισε βρίσκοντας δίχτυα για 10η φορά στην εφετινή σεζόν (1-1, 35ο λεπτό).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βίλα είχε δοκάρι με τον Άλεξ Μορένο (68ο λεπτό) και δύο λεπτά αργότερα η Λέστερ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντιούσμπερι – Χολ (70ο λεπτό). Η Βίλα εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και τρία λεπτά πριν από το τέλος από το λάθος του Εντιντί, ο Τραορέ που είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-2, 87ο λεπτό).

Η Βίλα κέρδισε για 3η σερί αγωνιστική και παρέμεινε αήττητη στα τελευταία 6 παιχνίδια κάνοντας όνειρα Ευρώπης. Η Λέστερ που έχει να νικήσει από τις 11 Φεβρουαρίου παραμένει προτελευταία και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Λέστερ: Ίβερσεν, Καστάνιε, Σούταρ, Φας, Κρίστιανσεν, Μεντί, Εντιντί, Ντίουσμπερι – Χολ, Μάντισον (85′ Περέιρα), Μπαρνς, Βάρντι (76′ Ντακά)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Γιανγκ (85′ Τσέιμπερς), Κόνσα, Μινγκς, Μορέν (85′ Ντίνιε), Λουίζ, ΜακΓκιν, Ράμσεϊ (79′ Ντουράν), Μπέιλι (85′ Τραορέ), Μπουεντία, Ουότκινς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.