Ισλα: «Δεν γυρίζω στην Ιταλία»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Αγγλία, παρά το δύσκολο ξεκίνημά του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ισλα.

Την πρόθεσή του να παραμείνει στην Αγγλία, παρά το δύσκολο ξεκίνημά του στην Πρέμιερ Λιγκ με την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς, εξέφρασε ο Μαουρίσιο Ισλα.
 
Φήμες θέλουν τον Χιλιανό διεθνή να επιδιώκει τον πρόωρο τερματισμό της περιόδου δανεισμού του στη λονδρέζικη ομάδα από τη Γιουβέντους, αλλά ο ίδιος τις διέψευσε.
 
«Δεν ισχύουν όσα λέγονται για την επιστροφή μου στην Ιταλία. Ο κόσμος μιλάει, αλλά εγώ δεν έχω αναφέρει ποτέ τίποτα. Δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν στη Γιουβέντους, ούτε με τους διευθυντές, ούτε με τον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι», δήλωσε στην εφημερίδα «London Evening Standard».
 
«Είναι σημαντικό για μένα να παραμείνω στην Αγγλία για να επιστρέψω στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση, μετά τον σοβαρό τραυματισμό μου από την εποχή που αγωνιζόμουν στην Ουντινέζε το 2012. Μετά από τόσα παιχνίδια εκεί, πέρασα δύσκολα στη Γιουβέντους. Τώρα όμως είμαι και πάλι βασικός», εξήγησε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.