Γκρίνγουντ: Παντρεύεται την κοπέλα που… βίασε κι έδειρε

Μοιάζει με ταινία του Χόλιγουντ αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι ο Μέισον Γκρίνγουντ παντρεύεται την κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό!!

Μοιάζει με ταινία του Χόλιγουντ αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι ο Μέισον Γκρίνγουντ παντρεύεται την κοπέλα που τον κατήγγειλε για βιασμό και ξυλοδαρμό!!
Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε τεθεί υπό κράτηση, για ανάκριση και κατηγορίες για απόπειρα βιασμού και ξυλοδαρμού στην κοπέλα του, Χάριετ Ρόμπσον, η οποία είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο της σεξουαλικής επίθεσης που είχε δεχθεί από τον 21χρονο.
Οι διοίκηση των «μπέμπηδων» τον απομάκρυνε άμεσα από την ομάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση από τις αστυνομικές αρχές και να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Ωστόσο, τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γκρίνγουντ απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες και σύμφωνα με τις πληροφορίες της «The Sun» αναμένεται να παντρευτεί τη Χάριετ Ρόμπσον, αφού τα έχουν ξαναβρεί και μάλιστα είναι έγκυος.
Το συμβόλαιο του με την Γιουνάιτεντ έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2025 και πλέον αναμένεται η απόφαση της ομάδας για το μέλλον του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.