Νιουκάστλ: Ετοιμάζει πρόταση πολλών εκατομμυρίων για Βλάχοβιτς

Τον Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει στο στόχαστρο η Νιουκάστλ και είναι διατεθειμένη να πληρώσει ακριβά για να τον κάνει δικό της.

Μετά την αγορά της Νιουκάστλ από τους Σαουδάραβες, ο πήχης στην ομάδα έχει ανέβει πολύ. Στην πρώτη χρονιά υπό το νέο καθεστώς, έγιναν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις και η ομάδα αυτή τη στιγμή παλεύει για την έξοδο στο επόμενο UEFA Champions League.

Για την επόμενη χρονιά η διοίκηση της ομάδας θέλει να φέρει μεγάλα ονόματα στο σύλλογο, για να μπορέσει να διεκδικήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις ακόμα και το πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια αυτή, η Νιουκάστλ ψάχνει έναν επιθετικό κορυφαίου επιπέδου που θα μπορέσει να βασιστεί πάνω του και να πάρει πολλά γκολ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος είναι σε καλή ηλικία και είναι ένας παίκτης που μπορεί να μείνει στην ομάδα για χρόνια.

Όπως φαίνεται, η Νιούκαστλ είναι διατεθειμένη να προσφέρει στη Γιουβέντους περίπου 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σέρβο επιθετικό και να τον φέρει στο «Νησί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.