Ζ. Φέλιξ: «Θέλω να παίξω και του χρόνου στο Champions League»

Η Τσέλσι απέκτησε τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό, Ζοάο Φέλιξ, από την Ατλέτικο Μαδρίτης ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 23χρονος άσος ξεκίνησε τα επτά από τα 16 παιχνίδια πρωταθλήματος της Ατλέτικο, ενώ είχε πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 20 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Φέλιξ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια, έχει πετύχει ένα γκολ, ενώ βρίσκεται σε φάση προσαρμογής σε μία δύσκολη σεζόν. Σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση κόντρα στη Ντόρτμουντ για το Champions League, άφησε να εννοηθεί πως η συμμετοχή στην κορυφαία διοργάνωση και τη νέα σεζόν θα είναι κριτήριο γι’ αυτόν:

«Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Τώρα απλά είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Μετά από αυτό, θα δούμε. Η ομάδα είναι μεγάλη και είναι απίστευτο. Είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ. Σίγουρα θα ήθελα να παίξω και τη νέα σεζόν στο Champions League. Ναι αυτό σίγουρα θα παίξει ρόλο στην απόφαση μου», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Η αποχώρηση μου πιστεύω πως ήταν καλό τόσο για μένα, αλλά και για την ομάδα. Ο Σιμεόνε είναι ένας καλός προπονητής και το αποδεικνύουν όλα όσα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια. Το πρόβλημα είναι πως το σύστημα του δεν είναι εύκολο για όλους τους παίκτες.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.