Μάντσεστερ Γ. – Γουέστ Χαμ 1-0: Επιστροφή στις νίκες με 100άρη Ράσφορντ και ήρωα Ντε Χέα (hls)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησε πίσω την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Τσέλσι, καθώς νίκησε – έστω και δύσκολα- τη Γουέστ Χαμ, στο Ολντ Τράφορντ, χάρη στο 100ο γκολ του Ράσφορντ και τον φανταστικό Ντε Χέα.

Ο Έρικ Τεν Χάαχ επανέφερε στο αρχικό σχήμα τους Ρονάλντο και Μαγκουάιρ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο στο πρώτο 45λεπτο. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 15’ με σουτ του Πορτογάλου, το οποίο εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνσκι, ενώ λίγο αργότερα ήταν η σειρά του Ράσφορντ να απειλήσει.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Τελικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 38’, όταν ο Έρικσεν σέντραρε από δεξιά και ο Ράσφορντ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Φαμπιάνσκι και έκανε το 1-0, σημειώνοντας το 100ο γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ (έγινε ο 22ος παίκτης του συλλόγου που το πετυχαίνει). Μάλιστα, η Γιουνάιτεντ κατάφερε να κρατήσει τους Λονδρέζους μακριά από την εστία του Ντε Χέα σε όλο το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο 45λεπτο το σκηνικό άλλαξε, καθώς η Γουέστ Χαμ μπήκε πιο δυναμικά. Κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, άσκησε πίεση στη Γιουνάιτεντ ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, όμως η αλήθεια είναι πως χρειάστηκε σχεδόν 70 αγωνιστικά λεπτά για να απειλήσει την εστία του Ντε Χέα με μακρινό σουτ του Μπενραχμά.

Η μεγαλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων ήρθε στο 83’, με πρωταγωνιστή τον Ζουμά, όμως ο Ντε Χέα «απογειώθηκε» και του είπε «όχι», κρατώντας ανέπαφη την εστία της Γιουνάιτεντ, η οποία τρία λεπτά αργότερα είχε δοκάρι με τον Φρεντ.

Τελικά, η ομάδα του Τεν Χάαχ άντεξε στην πίεση που δέχτηκε από τη Γουέστ Χαμ, με τον Ντε Χέα να κατεβάζει… ρολά στο φινάλε (μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπόουεν στο 90+3’) και να χαρίζει στην ομάδα του τη νίκη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Τεν Χάαχ): Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Μαρτίνεζ, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν, Ελάνγκα (61’ ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Ράσφορντ, Ρονάλντο.

Γουέστ Χαμ (Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ντόουσον, Ζουμά, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν, Ντόουνς (78’ Φορλάνς), Μπενραχμά, Σκαμάκα (57’ Αντόνιο).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.