Ντέστινι Ουντότζι: Εξελίσσεται και γεμίζει χαρά τον Αντόνιο Κόντε

Αποτέλεσε την 7η καλοκαιρινή μεταγραφή της Τότεναμ, αλλά μάλλον πέρασε στα… ψιλά η απόκτηση του από τους Λονδρέζους.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε, έκανε δικό της τον Ντέστινι Ουντότζι και στη συνέχεια τον άφησε δανεικό στην προηγούμενη ομάδα του, την Ουντινέζε, για τη σεζόν που διανύουμε, καθώς για τη θέση στην αριστερή πλευρά της άμυνας, οι Σπερς έχουν για την εφετινή περίοδο τους Ράιαν Σεσενιόν και Ιβάν Πέρισιτς .
Την περασμένη σεζόν ο διεθνής με την U21 της Ιταλίας, αμυντικός, πραγματοποίησε μία «γεμάτη» σεζόν με 35 συμμετοχές στη Serie A, που συνδυάστηκαν με 5 γκολ και 3 ασίστ. Το ξεκίνημα του στη νέα περίοδο είναι εξίσου εντυπωσιακό, με 2 γκολ σε 4 συμμετοχές με την ομάδα του Ούντινε, το τελευταίο από αυτά στο εντυπωσιακό 4-0 επί της Ρόμα την Κυριακή.

Είχε χάσει την έναρξη της σεζόν με τη Μίλαν στις 13 Αυγούστου, καθώς υποβλήθηκε στις ιατρικές εξετάσεις με την Τότεναμ στο Λονδίνο την επόμενη μέρα. Ο Φάμπιο Παρατίτσι επένδυσε 18 εκατομμύρια ευρώ στον πολλά υποσχόμενο αριστερό ακραίο μπακ, ο οποίος παρέμεινε δανεικός στο «Dacia Arena» μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο αθλητικός διευθυντής των Λονδρέζων, ο οποίος κέρδισε 19 τρόπαια σε 11 σεζόν στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, εξασφάλισε την υπογραφή του νεαρού Ιταλού ποδοσφαιριστή με ρίζες από τη Νιγηρία, παρά τον ανταγωνισμό από πολλές ομάδες που τον διεκδίκησαν, συμπεριλαμβανομένης της πρώην ομάδας του.

Ο Ουντότζι είναι ένας ευέλικτος μπακ που μπορεί να παίξει σε άμυνα τεσσάρων ατόμων ή ως μπακ-χαφ σε σχηματισμούς 3-5-2 ή 3-4-3. Η συνεισφορά του στην Ουντινέζε αυτή τη σεζόν ξεπερνά τα δύο γκολ που έχει πετύχει. Σύμφωνα με το «Whoscored», ο γεννημένος στη Βερόνα από Νιγηριανούς γονείς 20χρονος μπακ, έχει κατά μέσο όρο 3,3 τάκλιν μέχρι στιγμής και 0,8 κοψίματα.

Οι Ιταλοί είναι ενθουσιασμένοι που βλέπουν να εξελίσσεται ο πολλά υποσχόμενος αμυντικός στο Ούντινε αυτή τη σεζόν, καθώς δείχνει τη δυνατότητα να γίνει βασικό στέλεχος των «Azzurri» τα επόμενα χρόνια. Με 7 γκολ και 3 ασίστ, είναι μόνο ένας από τους δύο αμυντικούς που συμμετείχαν σε 10+ γκολ στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα από την αρχή του 2022, μαζί με τον Ντέιβιντ Ράουμ της Λειψίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.