Έβερτον: Ο Λάμπαρντ θεωρεί πως ο Ντέλε Άλι θα βελτιωθεί

Ο Φρανκ Λάμπαρντ τόνισε πως μερικές φορές η κριτική κάνει τους παίκτες καλύτερους και πως αυτό θα γίνει και στην περίπτωση του Ντέλε Άλι.

Ο τεχνικός της Έβερτον αναφέρθηκε στον 26χρονο παίκτη, ο οποίος αποκτήθηκε από την ομάδα του Λίβερπουλ, τον περασμένο Ιανουάριο και έδειξε πως τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Λάμπαρντ δήλωσε: “Είναι δυνατό να δουλέψουμε μαζί του ώστε να βελτιωθεί στο σκοράρισμα. Έχει το ένστικτο να μπαίνει σε σωστές θέσεις για σκοράρισμα και πρέπει να βρούμε τρόπους να τον φέρνουμε και εμείς σε αυτές τις θέσεις και πιθανότατα να τον βοηθήσουμε να αποκτήσει κάποια από τη χαμένη του αυτοπεποίθηση. Αυτός είναι ο λόγος που τον έφερα στον σύλλογο”.

Στη συνέχεια, ο Άγγλος τεχνικός συμπλήρωσε: “Νομίζω ότι μερικές φορές είναι βοηθάει η υποστήριξη και μερικές φορές η σκληρή αντιμετώπιση. Μερικές φορές πρέπει να ακούσεις σοβαρά πράγματα για να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό. Είτε είσαι ο Ντέλε ή οποιοσδήποτε παίκτης. Πρέπει να υπάρχει κάτι που μπορεί να είναι σωματικό ή ψυχικό και νομίζω ότι είναι σημαντικό να έχει έναν μηχανισμό υποστήριξης όχι μόνο από εμένα αλλά από τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του, το επιτελείο μου και τους συμπαίκτες του”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.