Λασέλ: «Οι οπαδοί μας ζουν και αναπνέουν για τη Νιούκαστλ, έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες» (vid)

Ο 28χρόνος Άγγλος στόπερ της Νιούκαστλ, Τζαμάλ Λασέλ, μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και αποκάλυψε τους φετινούς στόχους. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο 28χρόνος Άγγλος στόπερ της Νιούκαστλ, Τζαμάλ Λασέλ:

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας:

Νομίζω ότι φέτος έχουμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από άλλες χρονιές. Εμείς οι παίκτες έχουμε θέσει πολύ υψηλά στάνταρ και θέλουμε να πετύχουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Κάθε παιχνίδι της Premier League είναι δύσκολο αλλά εμείς πρέπει να είμαστε από την αρχή σε καλή κατάσταση και να μπούμε δυναμικά στην σεζόν.

Για το αν είχε σκεφτεί ποτέ ότι θα κάτσει 8 χρόνια σε μία ομάδα:

Κοιτάω κάθε σεζόν ξεχωριστά. Ήταν ένα όνειρο για μένα να βρεθώ εδώ, στη Νιούκαστλ, και να μπορέσω να παραμείνω για πολλά χρόνια. Αυτή είναι η 8η χρόνια μου και είναι πραγματικά πολύς καιρός.

Για τους οπαδούς:

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο πολύ μας στηρίζουν οι οπαδοί μας. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας αλλά και στα εκτός έδρας ματς, γιατί ταξιδεύουν σε όλη την υφήλιο για να μας παρακολουθούν, είναι μοναδική. Ζουν και αναπνέουν για τη Νιούκαστλ, και εμάς μας τιμά η παρουσία και η στήριξη τους.

Για την άνοδο του επιπέδου της Premier League:

Νομίζω ότι η Premier League έχει βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Το επίπεδο των αθλητών είναι καλύτερο από ποτέ και αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι. Οι προπονητές επίσης κάνουν τρομερή δουλειά στην τακτική ανάλυση του παιχνιδιού, στα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποιούν. Πλέον δεν υπάρχει μόνο το 4-4-2. Η Premier League αλλάζει διαρκώς και όλα είναι θέμα πως προσαρμόζεσαι για να κάνεις το καλύτερο δυνατό για την ομάδα σου.

Για τα φαβορί της φετινής σεζόν:

Υπάρχουν αρκετές πολύ καλές ομάδες στην Premier League. Νομίζω ότι είναι όλα ανοιχτά, όλοι ξεκινούν από τους μηδέν βαθμούς, όλοι παίζουν με 11 παίκτες. Όλες οι ομάδες θα δώσουν ό,τι έχουν και θα δούμε πως θα καταλήξει αυτή η σεζόν.

Για το είδωλο του:

Το είδωλο μου είναι ο Ρίο Φέρντιναντ. Προφανώς παίζουμε στην ίδια θέση και διάβασα το βιβλίο του. Μου αρέσουν όλα αυτά που κάνει. Είναι πολύ σκληρός και απλά μου αρέσει ο τρόπος που παίζει, ο χαρακτήρας του και γενικά μου αρέσει ως άνθρωπος. Το πώς είναι τώρα. Και πραγματικά ακόμη και τώρα τον έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου.

Για τον δυσκολότερο αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει ποτέ:

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος ήταν ο Αγκουέρο γιατί κάθε φορά που τον αντιμετώπισα ήταν δύσκολο. Πάντα έβρισκε έναν τρόπο να σκοράρει ακόμη και αν δεν ήταν πολύ μέσα στο κλίμα του ματς. Είναι σίγουρα ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει.

Για την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο:

Είχα έρθει στη Μύκονο πριν μερικά χρόνια και πήραμε καράβι από εκεί για πάμε στην Σαντορίνη. Οπότε ναι έχω έρθει στην Ελλάδα. Όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν ήμουν 16 ήρθαμε στην Ελλάδα για ένα τουρνουά και αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό. Ήταν παιχνίδι κάτω των 16. Νομίζω ότι αυτό είναι το μοναδικό ματς που έχω παίξει κόντρα σε ελληνική ομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.