Στη Νότιγχαμ ο Ντιν Χέντερσον (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, με δανεισμό για την επόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας πέρασε την περασμένη σεζόν υποστηρίζοντας το αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα της ομάδας, τον Νταβίντ Ντε Χέα στο «Ολντ Τράφορντ» και βγήκε στον αγωνιστικό χώρο μόνο τρεις φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Για τον διεθνή Άγγλο, αυτή η κίνηση θα ενισχύσει τις ελπίδες για συμμετοχή του στην Εθνική Αγγλίας, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Νοεμβρίου, αφού δεν συμμετείχε στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από το περυσινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Νιουκάστλ, φαινόταν προηγουμένως να βρίσκεται στη θέση του οδηγού για να αποκτήσει τον 25χρονο τερματοφύλακα ενόψει της σεζόν 2022/23, αλλά χθες επιβεβαίωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Νικ Πόουπ.
Το Sky Sports News αναφέρει ότι ο Χέντερσον «έχει υπογράψει» στη Νότιγχαμ, αλλά προσθέτει ότι πρόκειται για δανεισμό, χωρίς επιλογή αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι. Δεν γίνεται καμία αναφορά στο ποσοστό των μισθών του παίκτη που θα πληρώσουν οι «Reds», αν και την Πέμπτη αναφέρθηκε στα αγγλικά Μέσα ότι θα πληρώσουν ολόκληρη την αμοιβή των 110.000 λιρών την εβδομάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.