Σουάρες: Τον θέλει ο Τζέραρντ στο Μπέρμιγχαμ

Όπως αναφέρει η Telegraph, η Άστον Βίλα διερευνά το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Μαδρίτη και έμεινε ελεύθερος έμεινε από την Ατλέτικο.

Ο Σουάρες έπαιξε μαζί με τον μάνατζερ της Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, καθώς και με τον Φιλίπ Κουτίνιο, στα χρόνια του στο Λίβερπουλ, προτού φύγει από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για χάρη της Μπαρτσελόνα το 2014. Μετακόμισε στην Ατλέτικο το 2020 αφού δεν βρέθηκε στα πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν και βοήθησε τον σύλλογο από την ισπανική πρωτεύουσα να πανηγυρίσει τον τίτλο της La Liga.

Ο Τζέραρντ θέλει προφανώς να στρατολογήσει περισσότερους από τους πρώην συμπαίκτες του που ψάχνουν τον καλό τους εαυτό από τότε που χώρισαν τους δρόμους τους, και μετά τον Κουτίνιο, ο οποίος είναι πιθανό να παραμείνει μόνιμα στο Βίλα Παρκ αφού πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν εκεί ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ πιστεύει ότι ο Σουάρες είναι επίσης ένας παίκτης που θα μπορούσε να παίξει μεγάλο ρόλο στην επανάστασή του στην Άστον Βίλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.