Αγγλία: Ο φοβερός διάλογος σερ Άλεξ και Κλοπ!

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον απένειμε στον Γιούργκεν Κλοπ το βραβείο του προπονητή της χρονιάς στην Αγγλία, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν φοβερές ατάκες.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν από την League Managers Association, την ένωση προπονητών της αγγλικής λίγκας, με τον θρυλικό πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να απονέμει το σχετικό τρόπαιο στον Γερμανό συνάδελφό του.

Ο «Φέργκι» είχε συναντήσει πρώτη φορά τον Κλοπ πριν από 12 χρόνια στην έδρα της ΟΥΕΦΑ, όταν ο Γερμανός εργαζόταν ακόμα στην Ντόρτμουντ.

Τότε ο Σκωτσέζος είχε συμβουλεύσει τον Κλοπ να «μετακομίσει σε έναν σύλλογο με ιστορία» όταν θα αποφάσιζε να φύγει από την Μπορούσια. Μία συμβουλή που…στοίχειωσε στη συνέχεια τον σερ Άλεξ, καθώς ως γνωστόν ο Κλοπ ανέλαβε την μεγάλη αντίπαλη της Γιουνάιτεντ στο αγγλικό ποδόσφαιρο Λίβερπουλ, οδηγώντας την στην επιστροφή στους τίτλους.

Ο Φέργκιουσον, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, αστειεύτηκε γι’ αυτό κατά τη διάρκεια της απονομής του τροπαίου στον Κλοπ, λέγοντας εκείνη τη στιγμή: «Αυτό είναι μαρτύριο, απόλυτο μαρτύριο! Έπρεπε να του είχα πει να πάει στη Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ!».

Ο Κλοπ, απάντησε χιουμοριστικά ότι …δεν είχε καν καταλάβει τι του είχε πει τότε ο Σκωτσέζος θρύλος λόγω της…προφοράς του:

«Δεν μπορούσα να καταλάβω τίποτα απ’ ότι μου έλεγε. Πλέον έχω βελτιωθεί δουλεύοντας με τον Άντι Ρόμπερτσον και τον Κένι Νταλγκλίς!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.