Τσέλσι: Κυρώσεις της βρετανικής κυβέρνησης στον Αμπράμοβιτς!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς προστέθηκε στη λίστα των Ρώσων επιχειρηματιών στους οποίους επιβάλλονται κυρώσεις για σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν!

Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι δεν ήταν ανάμεσα στα πρώτα πρόσωπα που είχαν συμπεριληφθεί στη «μαύρη λίστα» των Βρετανών, όμως το όνομά του προστέθηκε σήμερα και έτσι «παγώνουν» τα περιουσιακά στοιχεία του στη χώρα!

«Δεν μπορεί να υπάρχουν ασφαλή καταφύγια για όσους υποστήριξαν την άγρια επίθεση του Πούτιν στην Ουκρανία», δήλωσε σχετικά, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Σύμφωνα με την Daily Mirror , στην Τσέλσι δόθηκε ειδική άδεια για να συνεχίσει να λειτουργεί ως αθλητικός οργανισμός, αλλά πλέον είναι άγνωστο τι θα συμβεί με τους Λονδρέζους στο μέλλον, καθώς ο Αμπράμοβιτς είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να πουλήσει την ομάδα, κάτι που σύμφωνα με τα νέα μέτρα δεν μπορεί να προχωρήσει!

Επίσης, η Τσέλσι δεν θα μπορεί πλέον να θέτει προς πώληση εισιτήρια και μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθούν πλέον τους αγώνες της στο «Στάμφορντ Μπριτζ», δεν θα είναι σε θέση να πουλά τα επίσημα προϊόντα της, αλλά και να κάνει μεταγραφές ή να διαπραγματεύεται συμβόλαια με ποδοσφαιριστές!

«Η άδεια θα βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο και θα συνεργαστούμε στενά με τις ποδοσφαιρικές αρχές», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της βρετανικής κυβέρνησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.