Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Άνετο πέρασμα από το «Κάροου Ρόουντ» (hls)

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην έδρα της Νόριτς και επέκτεινε το αήττητο σερί στην Premier League στους 15 αγώνες!

Με τον Ραχίμ Στέρλινγκ σε μεγάλα κέφια και τον Φιλ Φόντεν να συμπληρώνει τον πίνακα των σκόρερ, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από την έδρα της Νόριτς.

Οι «πολίτες» έκαναν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου καθώς έφτασαν τους 63 βαθμούς και επέκτειναν το αήττητο σερί τους στο αγγλικό πρωτάθλημα (15 ματς)!

Ο Στέρλινγκ στο 31ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο προς το «διπλό», έπειτα από σέντρα του Κάιλ Γουόκερ. Η Σίτι είχε προειδοποιήσει και το γκολ ήρθε φυσιολογικά, ίσως και να άργησε μάλιστα.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και με τον Στέρλινγκ να κάνει χατ-τρικ (70, 90′) καθάρισαν την δουλειά. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Φιλ Φόντεν στο 48ο λεπτό.

Τα «καναρίνια» δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα και παρέμειναν στην 18η θέση με 17 βαθμούς και πολύ άσχημο συντελεστή τερμάτων (14-50).

Νόριτς: Γκαν, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ααρονς (63′ Μπάιραμ), Γουίλιαμς, ΜακΛιν, Ράσιτσα, Μελού (63′ Νόρμαν), Γκίλμουρ, Πούκι, Σάρτζεντ (87′ Ντάουελ)

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Ακε, Ντίας, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Ζιντσένκο, Μπερνάρντο Σίλβα (75′ ΜακΑτί), Φόντεν (82′ Ντέλαπ), Μάχρεζ (84′ Κάικι), Στέρλινγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.