Πέρασε από την Πάλας η Λίβερπουλ, “γκέλα” για Άρσεναλ (hls)

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, η οποία πέρασε (1-3) από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πλησίασε την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ μετά την άνετη νίκη επί της Μπρέντφορντ, επικράτησε σχετικά εύκολα και την ομάδας του Βιεϊρά, αξιοποιώντας την απώλεια βαθμών της Σίτι.

Ο Φαν Ντάικ μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους “Reds” και στο 32′ ο Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν έβαλε τις βάσεις για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 55′ μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Έντουαρντ και έβαλαν πίεση στη Λίβερπουλ. Τα πάντα, ωστόσο, τελείωσαν στο 89′ όταν οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Φαμπίνιο διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Την ίδια ώρα, η Άρσεναλ κόλλησε στο 0-0 κόντρα στην ουραγό της Premier League, Μπέρνλι και απώλεσε βαθμούς για δεύτερο σερί παιχνίδι. Οι “κανονιέρηδες” δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, όμως καμία απ’ αυτές δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Βαθμούς απώλεσε και η Λέστερ, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Μπράιτον. Οι “αλεπούδες” προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου με τον Ντάκα, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να έρχεται λίγο πριν το φινάλε με τον Γουέλμπεκ (82′).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.