Άρσεναλ: Αρτούρ ο εκλεκτός

Η Άρσεναλ έχει κάνει τον μέσο της Γιουβέντους Άρτουρ Μέλο πρωταρχικό στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής τον Ιανουάριο.

Αρκετές πηγές από το εξωτερικό ισχυρίζονται πως ο Βραζιλιάνος μέσος της Γιουβέντους έχει περάσει στην κορυφή της λίστας επιθυμιών για τον Μίκελ Αρτέτα. Σύμφωνα με το RMC Sport, η Άρσεναλ βρίσκεται σε «προχωρημένες διαπραγματεύσεις» με τη Γιουβέντους για να πάρει τον Άρτουρ ως δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Ωστόσο υποστηρίζεται ότι οι συνομιλίες βρίσκονται σε προγενέστερο στάδιο και ακόμη πολύ μακριά από την ολοκλήρωση.

Ο Άρτουρ μετακόμισε από τη Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο του 2020 ως μέρος μιας συμφωνίας ανταλλαγής για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, μια ανταλλαγή που καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ευχαριστημένη. Η αξία της μεταγραφής ανακοινώθηκε στα 76 εκατ. ευρώ συν έως και άλλα 6 εκατ. ευρώ σε διάφορα μπόνους. Ο Βραζιλιάνος (το συμβόλαιο του λήγει το 2025) που έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο Τορίνο, ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει μόνο 11 αγωνιστικές εμφανίσεις για τη Γιουβέντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!