Τσέλσι-Μπράιτον 1-1: Έπαιξαν με τη φωτιά και … “κάηκαν” οι Λονδρέζοι (vids)

Το πρώτο γκολ των "πελαργών" στο "Στάμφορντ Μπριτζ" όλων των εποχών κόστισε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος στην ομάδα του Τόμας Τούχελ και στην προσπάθειά της να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κορυφή

Επί ενενήντα – συν ένα – λεπτά η Τσέλσι κρατούσε στα χέρια της τους τρεις βαθμούς που θα την κρατούσε σε πολύ κοντινή απόσταση από την κορυφή της Premier League όμως ο Ντάνι Γουέλμπεκ είχε …. διαφορετική άποψη.

Ο επιθετικός της Μπράιτον, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σκόραρε το πρώτο γκολ όλων των εποχών για την ομάδα του στο “σπίτι” της ομάδας του Τόμας Τούχελ, καταφέρνοντάς της καίριο χτύπημα στην προσπάθειά της να μην απομακρυνθεί από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Κι όλα αυτά παρότι το ξεκίνημα της ύστατης αναμέτρησης του 2021 για τις δύο ομάδες ήταν εντελώς διαφορετικό. Στο 17′ ο Αθπιλικουέτα είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σάντσες αλλά ότι δεν κατάφερε εκείνος το πέτυχε έντεκα λεπτά μετά ο Λουκάκου αξιοποιώντας το λάθος του αντίπαλου πορτιέρε και σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό ματς!

Μια εξέλιξη όμως που αντί να ξεκλειδώσει τους γηπεδούχους, αφύπνισε την Μπράιτον! Η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ, προοδευτικά ανέβασε την πίεσή της, πήρε μέτρα στο γήπεδο κι άρχισε ν’ απειλεί την Τσέλσι με αξιώσεις αναγκάζοντας τον Μεντί να θυμήσει το γιατί λογίζεται ως εκ των κορυφαίων πορτιέρε σήμερα.

Μπορεί η μία ευκαιρία να διαδέχονταν την άλλη για την Μπράιτον, όμως χρειάστηκε στο 79′ να περάσει στο ματς ερχόμενος από τον πάγκο ο Ντάνι Γουέλμπεκ και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετική κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 1-1!

Οι συνθέσεις:

Τσέλσι (Τ. Τούχελ): Μεντί, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν (46′ Τσαλόμπα), Ρούντιγκερ, Πούλισικ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Τζέιμς (27΄ Αλόνσο), Χάντσον-Οντόι (67′ Καντέ), Λουκάκου, Μάουντ.

Μπράιτον (Γκ. Πότερ): Σάντσες, Λάμπτεϊ (66′ Μουεπού), Φέλτμαν, Μπερν, Κουκουρέγια, Μπισούμα, Λαλάνα, Μαρτς, Μόντερ, ΜακΆλιστερ (80′ Γουέλμπεκ), Μοπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.