Στη Σουόνσι ο Τζέιμς Δημητρίου

Την απόκτηση του Τζέιμς Δημητρίου από τη Νόττινχαμ Φόρεστ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Σουόνσι, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την απόκτηση του Τζέιμς Δημητρίου από τη Νόττινχαμ Φόρεστ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Σουόνσι, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 19χρονος παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τη Φόρεστ και βρίσκονταν σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο Δημητρίου είναι διεθνείς με την Κ21 της Κύπρου.


Μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, δήλωσε: «Είναι υπέροχα εδώ. Χρειάστηκε αρκετό χρόνο να προσαρμοστώ αλλά τώρα νιώθω καλά. Θέλω να βάλω το κεφάλι κάτω και να συγκεντρωθώ στη σεζόν που έρχεται. Η Σουόνσι είναι σύλλογος της Premier League, παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο και είναι μια ομάδα που δίνει ευκαιρίες σε νέους ποδοσφαιριστές. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος μου είναι να πάρω χρόνο συμμετοχής και να προσπαθήσω να πετύχω όσα πιο πολλά γκολ γίνεται. Μακρυπρόθεσμα θα ήθελα να μπω στην πρώτη ομάδα και να εντυπωσιάσω τον προπονητή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.