Άρσεναλ: Ο Αρτέτα στηρίζει τον Πάρτεϊ

Ο Τόμας Πάρτεϊ είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακές παραστάσεις για την Άρσεναλ σε τακτική βάση, σύμφωνα με τον Μικέλ Αρτέτα.

Ο Πάρτεϊ έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη σεζόν που έκανε τον Ρόι Κιν να ευχηθεί ο μέσος να ανήκε στους “Κόκκινους Διαβόλους”. Απόψε (22.15), η Άρσεναλ επέστρεφει στο Ολντ Τράφορντ για ένα ακόμη ραντεβού στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον πρώην παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης να ελπίζει να παίξει ξανά καθοριστικό ρόλο. Ο Πάρτεϊ ήταν άκρως εντυπωσιακός στη νίκη της Άρσεναλ με 1-0 τον Νοέμβριο του 2020. Η Άρσεναλ πήρε τη νίκη χάρη στο πέναλτι του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, αλλά ο Νιγηριανός ήταν αυτός που τράβηξε το βλέμμα του Ρόι Κιν, καθώς ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ, περιέγραψε τις προσπάθειές του ως «λαμπρές».

Ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, μιλώντας ενόψει της επιστροφής στο Ολντ Τράφορντ, επεσήμανε ότι μια σειρά από μικροτραυματισμούς ήταν παράγοντες καθυστέρησης της προόδου του Πάρτεϊ καθώς θυμήθηκε την περσινή εμφάνιση κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

«Πρώτα από όλα, δεν είχε τη συνέπεια όσον αφορά τα λεπτά και το παιχνίδι, επειδή οι τραυματισμοί το έσπασαν σε πολλές, πολλές περιπτώσεις», είπε ο Αρτέτα. «Έπειτα είναι η προσαρμογή στο πρωτάθλημα και μπορείτε να δείτε πολλά, πολλά παραδείγματα παικτών που έχουν έρθει εδώ και χρειάστηκαν λίγο χρόνο. «Αλλά είχε πολύ νωρίς αντίκτυπο σε εκείνο το παιχνίδι, και αυτό που περιμένουμε είναι να έχουμε κορυφαίες εμφανίσεις με συνέπεια και για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι σε φόρμα».

Ο Πάρτεϊ αποκτήθηκε από την Ατλέτικο για 45 εκατομμύρια ευρώ, με τον 28χρονο να είναι σταθερός για αρκετές σεζόν στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. “Είναι χαλαρός στην εντύπωση που δίνει, αλλά είναι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό του. Έχει τη σωστή εμπειρία και έχει κερδίσει πολλά ήδη στην καριέρα του. Αυτό θέλω από αυτόν και νομίζω ότι η κορύφωσή του σε αυτόν τον σύλλογο δεν είναι ακόμα εκεί που είναι αυτή τη στιγμή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.