Γκουαρδιόλα: “Δε θα προπονήσω άλλο σύλλογο στην Αγγλία, παρά μόνο τη Σίτι”

Πιστός στη Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος αναφέρθηκε στους "πολίτες" δηλώνοντας ότι δε θα προπονήσει άλλο κλαμπ εκτός από αυτό στην Αγγλία.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι, υπογραμμίζοντας ότι δε θα προπονήσει άλλο σύλλογο στην Αγγλία εκτός από τους πολίτες.

Στην καρδιά του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται η αγγλική ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει 10 τίτλους σε 5 χρόνια. Το συμβόλαιο του 50χρονου κόουτς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και αναφέρθηκε στον επόμενο στόχο. Ο Γκουαρδιόλα θα ήθελα να βρεθεί στην άκρη του πάγκου για μια Εθνική ομάδα και να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

“Θα το ήθελα πολύ. Έχω ήδη πει μια φορά ότι όταν τελειώσω από τη Σίτι θα ήθελα να ηγηθώ μιας ομάδας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Αλλά δεν είναι εύκολο να το βρεις. Υπάρχουν λίγες θέσεις. Θα το ήθελα, ωστόσο αν δεν συμβεί θα προπονήσω συλλόγους, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Όσο είμαι στην Αγγλία θα είμαι πάντα στη Μάντσεστερ Σίτι και αν χρειαστεί να επιστρέψω θα ήταν για τη Σίτι, αν με ήθελαν. Δεν θα προπονούσα άλλη ομάδα στην Αγγλία εκτός από αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να είμαι εδώ όσο περισσότερο γίνεται, όσο η ενέργεια και η αγάπη μου είναι εδώ. Μετά από αυτό δεν ξέρω τι θα συμβεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.