Νιούκαστλ: «Λύγισε» ο Μπρους μετά την απομάκρυνσή του

Στις «επιθέσεις» που δεχόταν από τους φιλάθλους και στο ότι αυτή μάλλον ήταν η τελευταία του δουλειά στάθηκε ο Στιβ Μπρους.

Ο 60χρονος προπονητής «λύγισε» μετά την αποχώρηση του από την αγγλική ομάδα και αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στη θητεία του!

«Νομίζω ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου δουλειά. Δεν είναι μόνο για μένα. Έχει βαρύνει την οικογένειά μου και δεν μπορώ να το αγνοήσω», δήλωσε ο Μπρους στην «The Telegraph».

«Είμαι 60 ετών και δεν ξέρω αν θέλω να τα ξαναπεράσω. Έχουμε μια καλή ζωή, οπότε μάλλον θα σταματήσω να είμαι προπονητής, μέχρι να δεχθώ τηλεφώνημα από έναν πρόεδρο, που θα με ρωτάει αν μπορώ να τον βοηθήσω. Ποτέ μην πεις ποτέ, το έμαθα αυτό».

Ο Μπρους, οπαδός της Νιουκάστλ, είπε ότι οι επιθέσεις που του έκαναν οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν κάτι δύσκολο να αντιμετωπίσει.

«Για να μην είμαι ποτέ πραγματικά επιθυμητός, να νιώθω ότι οι άνθρωποι ήθελαν να αποτύχω, να διαβάζω ανθρώπους που λένε συνεχώς ότι θα αποτύχω, ότι είμαι άχρηστος, ένας ηλίθιος. Και αυτό γινόταν από την πρώτη μέρα», πρόσθεσε ο Μπρους.

«Το καλύτερο που ειπώθηκε, ήταν ότι ήμασταν ομάδα υποβιβασμού σε όλα εκτός από βαθμούς στην πρώτη σεζόν. Τερματίσαμε 13οι. Η κριτική έγινε ακόμη χειρότερη τη δεύτερη χρονιά. Τερματίσαμε 12οι , 17 βαθμούς μακριά από τους τρεις τελευταίους. Προσπάθησα να το απολαύσω και το έκανα.

Πάντα μου άρεσε ο αγώνας, προσπαθώντας να αποδείξω ότι έκαναν λάθος. Ένας αγώνας, μια μάχη. Όμως ακόμη και όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι, δεν νιώθεις ότι κερδίζεις οπαδούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης