Λέστερ – Μάντσεστερ Γιουν. 4-2 : Αφηνιασμένες «αλεπούδες» σε τρύπια άμυνα! (hls)

Σε ματς με συναρπαστικό φινάλε η Λέστερ νίκησε 4-2 τη Γιουνάϊτεντ με γκολ των Τίλεμανς, (31') Σογιουντσού (78'), Βάρντι (84') και Ντάκα (91'). ΟΙ Γκρίνγουντ (20') και Ράσφορντ (82') τα γκολ των φιλοξενούμενων

Η Λέστερ είχε το πάθος και την ουσία, εκεί που έπρεπε, βγάζοντας την ενέργεια όπως έπρεπε απέναντι σε μια προβληματική – ανασταλτικά – αντίπαλο και «χτυπώντας» στα ευαίσθητα σημεία των αντιπάλων της πήρε μια σπουδαία νίκη σκοράροντας τρεις φορές στα τελευταία 16 λεπτά!
Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπήκαν καλύτερα στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα υπέροχο γκολ του 20χρονου Γκρίνγουντ στο 20ο λεπτό.
Σταδιακά οι γηπεδούχοι άρχισαν να διαχειρίζονται την κατάσταση με σοβαρότητα, ανακαλύπτοντας ένα – ένα τα «κενά» στην ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενούμενων…
Στο 31ο λεπτό ο Βέλγος Τίλεμανς με ένα ωραίο γκολ ισοφάρισε σε 1-1 και στη συνέχεια το ματς απέκτησε έναν ακόμα πιο γρήγορο ρυθμό καθώς η Γιουνάϊτεντ δεν ήθελε να συμβιβαστεί με κάτι άλλο πέραν της νίκης, ανοίγοντας όμως την άμυνά της στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων της.
Πιο επικίνδυνη η Λέστερ στο μεγαλύτερο διάστημα του 2ου ημιχρόνου και στο 78’ έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα του Ντε Χέα ο Σογιουντσού από κοντά έκανε το 2-1!
Αυτό ήταν η απαρχή για ένα ξέφρενο φινάλε με τη Γιουνάϊτεντ να ψάχνει ρισκάροντας τις δικές της απαντήσεις.
Βρήκε, μια με τον Ράσφορντ στο 82ο λεπτό όταν έφερε το ματς στα ίσα αλλά η Λέστερ είχε το κάτι παραπάνω να δώσει στην εικόνα της αναμέτρησης διαλύοντας τις όποιες αμυντικές θέσεις των αντιπάλων της!
Σχετικά άμεσα, στο 83’ ο Βάρντι πέτυχε το 3-2 και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντάκα διαμόρφωσε το τελικό 4-2!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.