Έβερτον: Πρώτος στόχος ο καλύτερος παίκτης της Primeira Liga

Το καλοκαίρι προσπάθησε να τον κάνει δικό της, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε.

Η Έβερτον επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Λουίς Ντίας, πρόσφερε μεταξύ άλλων και τον Χάμες Ροντρίγκες στα ανταλλάγματα, αλλά η Πόρτο δεν συμφώνησε. Παρά την απογοήτευση των ανθρώπων του αγγλικού συλλόγου, ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Κολομβιανός, ο οποίος συνεχίζει να εκπλήσσει με τις εμφανίσεις του.

Ήδη σε οκτώ αγώνες σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει 5 γκολ και 1 ασίστ και συνολικά σε 105 συμμετοχές με τον σύλλογο της Πορτογαλίας, ο 24χρονος έχει πετύχει 30 γκολ (με 15 ασίστ), χωρίς να λογίζεται ως καθαρόαιμος επιθετικός. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον 24χρονο Κολομβιανό, ο ειδικός στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο Άλεξ Γκονζάλβες, μιλώντας στο «liverpoolecho.co.uk».
«Είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος παίκτης στην Primeira Liga και νομίζω ότι θα ήταν μία εντυπωσιακή κίνηση αν η Έβερτον είχε καταφέρει να τον αποκτήσει. Είναι πολύ θετικός στο σύνολο των ενεργειών του, είναι με απλά λόγια ένας εφιάλτης για τους αμυντικούς. Είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και φαντάζομαι ότι θα φύγει από την Πόρτο τον επόμενο χρόνο, είτε πρόκειται για την Έβερτον είτε για κάποιον άλλο σύλλογο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.