Μουρίνιο: «Καλή και η δεύτερη θέση»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως δε θα είναι αποτυχία για την ομάδα του η κατάκτηση της δεύτερης θέσης του αγγλικού πρωταθλήματος, την εφετινή σεζόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράμμισε πως δε θα είναι αποτυχία για την ομάδα του η κατάκτηση της δεύτερης θέσης του αγγλικού πρωταθλήματος, την εφετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε πως φέτος οι διεκδικητές του τίτλου είναι πέντε ή έξι ομάδες, ενώ συμπλήρωσε πως σε κανένα άλλο πρωτάθλημα δεν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισμός.


Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός υπογράμμισε: «Είναι το μόνο πρωτάθλημα στον κόσμο όπου τέσσερις, πέντε ή και έξι ομάδες είναι υποψήφιες για τον τίτλο. Μόνο μία μπορεί να τον πάρει. Αυτό σημαίνει πως οι άλλοι πέντε είναι αποτυχημένοι; Δεν το νομίζω. Η μία οπτική είναι πως ο ένας πέτυχε και πέντε απέτυχαν. Μία άλλη οπτική είναι πως τρεις, τέσσερις ή πέντε ομάδες τα πήγαν φανταστικά αλλά μόνο μία νίκησε».


Στη συνέχεια, ο τεχνικός της Τσέλσι συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω από το ότι αισθανόμαστε υποψήφιοι για τον τίτλο. Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι πως αν ρωτήσετε τον κάθε προπονητή στην Premier League αν αισθάνεται την ομάδα του υποψήφια για τον τίτλο, πιθανότατα τέσσερις, πέντε ή έξι θα απαντήσουν ναι. Αν η ομάδα που τερματίσει πρώτη είναι καλύτερη από εμάς -εάν είμαστε πολύ καλοί αλλά κάποιος είναι καλύτερος- αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό δεν είναι αποτυχία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.