Γουίλιαν : “Δυστυχισμένος στην Άρσεναλ”

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός Γουίλιαν επέστρεψε στην Κορίνθιανς και στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για το δύσκολο πέρασμά του από την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ απέκτησε τον Γουίλιαν το καλοκαίρι του 2020 από την Τσέλσι. Ένας αποδεδειγμένα καλός ακραίος επιθετικός στην Premier League ο οποίος όμως έαχσε το χαμόγελό του όταν μετακόμισε στους κανονιέρηδες.

“To σκέφτηκα αρκετά μαζί με την οικογένειά μου και με στενούς φίλους. Δυστυχώς το πέρασμα μου από την Άρσεναλ δεν ήταν καλό. Δεν ήμουν χαρούμενος εκεί, ήμουν δυστυχισμένος αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Νομίζω ότι ήταν καλύτερα να επιστρέψω στην Βραζιλία, είχα κάποιες προτάσεις αλλά ήθελα να επιστρέψω στην Κορίνθιανς”.

Η καριέρα του στην Άρσεναλ ολοκληρώθηκε μέσα σε έναν χρόνο. Φόρεσε την φανέλα των Λονδρέζων σε 37 παιχνίδια, πέτυχε μόλις 1 γκολ ενώ έδωσε και 7 ασίστ. Στην γενική μετριότητα που βρίσκεται η Άρσεναλ αυτή την στιγμή αρχίζει να βγάζει και ένα κακό όνομα προς τα έξω από παίκτες που πέρασαν από το ρόστερ της και δεν μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Γουίλιαν επέστρεψε στην Κορίνθιανς μετά από δεκατέσσερα χρόνια καθώς αποχώρησε το 2007 για να μετακομίσει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.